• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepeden Duvak Modası

bergüzar korelinki duvağı çok kötüydü . ben tam karar vermedim ama çok tepeden düşünmüyorum duvağımı orta karar en iyisiCADIARZU

bende tepeden yaptıracağım duvağı mı, çok hoşuma gidiyor.
bu model gibi istiyorum.
9845886_-_24_05_200_100743b.jpg

joachim13.jpg

yakışana gidiyor
yakıştırmayı bilmek gerekli sadece
ama benim tercihim alttan olacak
herkes kendinii nasıl rahat hissedecekse öyle yağptırsın

Bergüzar gibi değil de normal asil duran tepeden duvağı seviyorum.

Diğerini sevmiyorum suratım ön planda olmasın vesikalık foto gibi :umursamaz:

Başımdannnn omuzlarımaaa dökülsün istiyorum. boshayallersmile

arkadaşlar tabiiki işin başı zevk,herkesin zevki ayrı,ama bence duvak budur yani tepeden olandır.duvak duvak olduğunu gösterecek.
ben öyle arkadan takılan duvakları hiç sevmiyorum,bana görede onlar sanki duvak değilde farklı yapılmış bir saç gibi duruyor.
dediğim gibi zevk meselesi.bu arada bergüzar korelin duvağı çok hoşuma gitti.

Cok nostaljik ben bayiliyorum o tarz duvaklara (bergüzarinki haric)
sanki tüllerin arasinda prenses gibi, yakisana kesinlikle harika duruyor..

bende çok beğeniyorum ve kendiminkinide öyle düşünüyorum....

diğer alttan olanlarda bana basit geliyor,duvak gibi değilde öylesine bi tülü tutturuvermişler gibi geliyor....

berggüzarınki kadar tabi diil ama bende tepeden seviyorum ve düğünümdede öyle yaptırdım

ben de tepeden duvak modelini çok çok çookk beğenenlerdenim.Allah kısmet ederse düğününmde ben de öyle yaptırıcam.ama öncelikle kuaförümlede konuşucam yüzüme gidip gitmeyeceğini.en birinci favorim. gelin duvağıyla kendini gösterir saçıyla değil:enbuyukkk:

bende tepeden duvak isteyenlerdenim inşş yazın dügünümde öyle olcak
ensede sade bi topuz üstündede duvak cıkartmak istedigimde de kolayca cıkarabilirim hem

zaten dikkat edilirse bütün kraliçelerin,prenseslerin ya da asil ailelerden gelenlerin duvakları hep tepedendir...çünkü tepeden duvakla gelin,geline benziyor...gelini gösteren saç değil duvaktır,gelinliktir...ikisinin seçimide çok önemli...saç gayet sade olmalı duvakla göstermeli kendini gelin....bakıyorum gelinlere bir arkadaş demiş geçmiş sayfalarda,pavyondan çıkma gibi diye,aynen öyle saçlar,makyajlar....olmuyor,gelin,gelinlikten çıkıyor,abarta abarta bir hal oluyorlar...

ben tepeden yaptırıcam inşallah...bayılıyorummmm:16:

Şu prensesin tarzına hayranım ne zamandır gelinliği saçı duvağı herşeyiyle aklımı karıştırıyor zaten ama benim düğün haziranda o kollar çok zorlar beni:(

bir yana bende tepeden duvaktan yanayım ilk bergüzarda görüp ne o ole demiştim ama sonra makul düzeye çekebilmişler.bide minyonum zaten nişanlımla aradaki boy sorununu bi nebze bu yöntemlede gidermeye çalışacağım=)

Back