Tepeden Duvak Modası

Tepeden duvak deyince ben de sandım ki hani tokalamadn atıolar ya sadece sacın üstüne sonra cıkarıolar onu sandım o hos duruo ama bu tepeden duvakları cidden ben de begenmiom cok kabarık anlamsız duruo ve saca gölge düşürüo

benim duvağımda tepedendi ve mükemmel olmuştu ..........düğündekiler hayran oldu evime gelip fotoğrafları görende.....yüz tipine kişiye görede değişebilir yakışması ...

bende cok begenıyorum cok asıl duruyor eskı turk fılmlerıne bakın hulya kocyıgıtın fılız akının hep tepeden duvak tavuskusu gıbı dursa onlar yapmazdı heralde ne varsa eskılerde var....

ben de çok beğeniyorum ve 2 ay sonraki düğünümde tepeden duvak kullanmayı düşünüyorum. zemuszemus bana göre gelinliğin saç aksesuarı duvaktır ve saç modeli onun önüne geçmemelidir. a.s en baştan beri istediğim bu.herkesin bir hayali oluyo sonuçta,gözünde canlandırdığı bir gelin oluyo.dilerim herkes hayalindeki gelin olur opuyorumnanaktan

bende begeniyordum ama burdaki yorumları okuyunca insan çelişiyor. topuz yaptırmadan maşalı yandan toplanmış saça nasıl olur acaba?

Berguzar Korel'in saçı gerçekten kötüymüş.
Ama bence çok tepeden olmayan modeller daha güzel duruyor.
Topuz altından takılan duvakları sevmiyorum, kuyruk gibi...

Eklentiler

• $n592895884_762910_4171.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 122
  • $normal_093.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 211
  • $duvak_modelleri.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 198
  • $duvak1.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 144
bence de tepeden duvak hiç güzel durmuyor kafanın üzerine bir şey koymuş gibi. topuzun altından yapılan uzun bir duvak çok asil olur, ben de öyle yapacağım :1closedeyes:

bende cok begenıyorum cok asıl duruyor eskı turk fılmlerıne bakın hulya kocyıgıtın fılız akının hep tepeden duvak tavuskusu gıbı dursa onlar yapmazdı heralde ne varsa eskılerde var....

aynen katılıyorum ben de tepeden duak düşünüyorum ama bergüzar korelinki gibi abartı değl. ben; gelini saç gösterir fikrine pek katılmıyorum. bence gelini gösteren duaktır. benim fikrim böyle.

Allahım hayır ya inş. ben evleninceye kadar böyle bir moda olmas çünkü ben nefret ediorum üstten duvaklara taa ki annemlerin zamanında öyleymiş yani onlara bakıp bakıp gülerdim hiç hoşuma gitmez inş. moda falan olmaz yaaa mecbur kalmam umarımbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…