Teoman Dal revizyon

Eftelya21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
46
3
34
Merhabalar kizlar. Aranizda prof. Dr. Teoman Dala burun estetigi veya revizyon ameliyati olan varmi? Ben revizyon olmak zorundayim. 10 larca doktor arastirdim artik migdem bulaniyor basim dönüyor. Hic biri beni tatmin etmedi bazilari cocuk kandirir gibi konustu. Intagramdaki reklamci doktorlara artik güvenmiyorum. Bana etik ve iyi bir doktor lazim malum eski doktorum (kendisi doktormu instagram fenomenimi belli degil) beni insanliktan soguttu. Benimle Lutfen deneyimlerinizi bu doktor hakkinda paylasirmisiniz. Tesekkurler simdiden.

Merhaba bende revizyon ameliyatı için doktor araştırıyorum.

O ismini verdiğin doktoru ilk defa duydum.

Eski doktorun kimdi acaba?
Ben toplam 6 doktordan randevu aldım, aralarında kesin o dedigin instagram fenomenleride vardır 😐

Eski doktorun ve muayene olduğun diğer doktorların ismini özelden yazarsan sevinirim lütfen

Ismini verdiğin doktora instagramdan baktım ama hiç bir ameliyat paylaşımı yok

Merhaba bende revizyon ameliyatı için doktor araştırıyorum.

O ismini verdiğin doktoru ilk defa duydum.

Eski doktorun kimdi acaba?
Ben toplam 6 doktordan randevu aldım, aralarında kesin o dedigin instagram fenomenleride vardır 😐

Eski doktorun ve muayene olduğun diğer doktorların ismini özelden yazarsan sevinirim lütfen
Eski doktorum emre ilhan. Bende konusmadigim doktor kalmadi artik kimse guven vermiyor. Bahsettigim doktorun bir hastasiyla gorustum cok mennundu kendisinden. Baska bir unlu doktorda onu maf etmis. Sizin eski doktorunuz kim

Uzuuuunn zaman oldu buraya yazmayali o yuzden baslik icin gec kalmis olabilirim ama gordugum kadariyla emre beyle ilgili sikayetler artmis.8 yil once revizyon oldum kendisine, o zamanlar instagram bu kadar populer degildi.KK daki yorumlara gore karar verdim ve simdi 3.ameliyat icin yine buradayim😊 doktorlarin instadaki fotolarina cok da kapilmamak lazim bence, cunku hepsi en bomba fotolari yayinliyo.

Uzuuuunn zaman oldu buraya yazmayali o yuzden baslik icin gec kalmis olabilirim ama gordugum kadariyla emre beyle ilgili sikayetler artmis.8 yil once revizyon oldum kendisine, o zamanlar instagram bu kadar populer degildi.KK daki yorumlara gore karar verdim ve simdi 3.ameliyat icin yine buradayim😊 doktorlarin instadaki fotolarina cok da kapilmamak lazim bence, cunku hepsi en bomba fotolari yayinliyo.
Kesinlikle öyle ince derili,kemiği kıkırdağı sert kolay burunları her doktor yapar, önemli olan kalın deri,büyük burnu ilerde deformeye neden olmayacak şekilde planlayıp yapmak. Gerçekten başarı doktorlarda var, sizin neden 3uncu ameliyat olacak, ufak bir sorunsa bence hiç bulaşmayın, herkese bunu söylüyorum:) ciddî deformite mi var

Ay inanmiyorum ya yetti bu doktorun yaptiklari. Neden boyle oldu bu adam. Anlamis degilim. Senin ne tur sikayetlerin var. Bende onun eski hastasi olrak revizyon doktoru ariyorum malesef.

X