Tenya

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
29
Azönce lavobaya gittim ve dışkımda küçük kıpırdayan beyaz kurt gördüm çok mutsuzum internetten bakiyim biraz dedim tetkikler hic bana gore degil sogudum doktora gitmekten onerebilceginiz birsey var mi ? ((

ne oldugunu biliyorum ama korktum doktora gitmekten 1 metre bile olabiliyormus

çiğ et ürünleri tüketiyorsanız tüketmeyin salan sucuk sosis vs şeyleri çiğ tüketmeyin, hamur işlerinin de pişmiş olanını tercih edin çiğ gibi olanlarını tüketmeyin.

Korkma. Eczaneye git ilacını al biran önce. Hayatım boyunca hep uğraştım o illetle. Eğer erkenden alirsan.ilacını bir şey olmaz korkma.

çiğ et ürünleri tüketiyorsanız tüketmeyin salan sucuk sosis vs şeyleri çiğ tüketmeyin, hamur işlerinin de pişmiş olanını tercih edin çiğ gibi olanlarını tüketmeyin.
öneriniz icin tesekkurler ama ogrenciyim ve yurtta kaliyorum . disardan yada yurttan beslendigim icin pek bi secenegim olmuyor buyuk ihtimal o sekilde bulasmistir zaten Ama gerçekten kendi popomdan kacmaya basladim gordgmden beri ;( yarinda sinavimvar eczaneye gidip sormayi dusunuyorum

Şimdi seni korkutmayayım eğer şimdi kullanirsan tuvalette düşürürsün korkma ruhun bile duymaz. Ama ihmal edersen kiloduna düşer bir kısmı çıkar sallanır bile popodan
Yarın git al ilaç yasak olmasa adını da yazardım. Fiyati da çok yok 10 lira falan.
kucukmuyduler hep peki hizlimi buyuyorlar :/

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ilacin basharfini soylermisiniz azonce biriside tavsiye ettide siz kullandiniz sanirim syniysa onu aliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…