- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özür dilerimNutellali ekmek yerken okumayaydim iyidi...:)
ne oldugunu biliyorum ama korktum doktora gitmekten 1 metre bile olabiliyormus
türleri varmış ne zamandır oldugunu bilmedigim icin ilerlemistir belki diye korktum evet metrelerce olabilcek kadar buyuk olsbiliyormus . google a yazmaz olaydim moralim cok kötü1 metre ? ne bu yılan mı ?
öneriniz icin tesekkurler ama ogrenciyim ve yurtta kaliyorum . disardan yada yurttan beslendigim icin pek bi secenegim olmuyor buyuk ihtimal o sekilde bulasmistir zaten Ama gerçekten kendi popomdan kacmaya basladim gordgmden beri ;( yarinda sinavimvar eczaneye gidip sormayi dusunuyorumçiğ et ürünleri tüketiyorsanız tüketmeyin salan sucuk sosis vs şeyleri çiğ tüketmeyin, hamur işlerinin de pişmiş olanını tercih edin çiğ gibi olanlarını tüketmeyin.
kucukmuyduler hep peki hizlimi buyuyorlar :/Korkma. Eczaneye git ilacını al biran önce. Hayatım boyunca hep uğraştım o illetle. Eğer erkenden alirsan.ilacını bir şey olmaz korkma.
kucukmuyduler hep peki hizlimi buyuyorlar :/
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ilacin basharfini soylermisiniz azonce biriside tavsiye ettide siz kullandiniz sanirim syniysa onu aliyimŞimdi seni korkutmayayım eğer şimdi kullanirsan tuvalette düşürürsün korkma ruhun bile duymaz. Ama ihmal edersen kiloduna düşer bir kısmı çıkar sallanır bile popodan
Yarın git al ilaç yasak olmasa adını da yazardım. Fiyati da çok yok 10 lira falan.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ilacin basharfini soylermisiniz azonce biriside tavsiye ettide siz kullandiniz sanirim syniysa onu aliyim
1 metre ? ne bu yılan mı ?