ipin ucu kaçarsa görürüm ben o uyumu
şaka bır yana..öyle elele tutuşmakla,yanaktan öpmeyle anlaşılabılecek bır şey değil ten uyumu..tenın dokusu değildir bu..tam anlamıyla rıtmınızın,frekansınızın uyumudur bu ten uyumundan kasıt..
evlenmeden önce yaşanan cınsel bırlıktelığe karşıyım..
fakat öpüşmek vb ilerı olmayan şeylerle anlaşılabılır bu ten uyumu..
o ritim öyle bir kerede yakalanmaz ki hem =) ilkinde yakalayabilen çok çok çok büyük bir şanslıdır. keşke herkese nasip olsa =) ilerleyen zamanlarda yakalarlar o ritmi
merhaba kızlar;
sizce cinsel deneyimin evlilik öncesi yaşanması normal karşılanabilirmi?etrafımda böyle insanlar var bana pek normal bişiy olarak gelmiyo yani bir kişiyle o da ömür boyu seveceğim biriyle ve İLK GECE olmasını istiyorum ilk gecenin bir anlamı olması açısından ama bu düşüncem nedense etrafımdakilere geri kafalılık olarak geliyo TENSEL UYUM önemliymiş ve evlilik kararını etkilermiş evlenince tensel uyumsuzluk oldugunda mutsuz olurmusuz vs vs...nedir bu ten uyumu ? el ele tutuştugunda ya da öptüğünde ten uyumunu insan anlamaz mı? siz ne düşünüyosunz gercekten ten uyumu önemli mi çok sevdiğin halde ten uyumun yoksa sevdiğinden ayrılmak mı gerekır ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?