tenisçi dirseği

bana korse gibi bi sey verdiler. dirsege kadar gecirmem gerekiyor. giymesi çok zor. giyerken ölüyorum resmen. çok dar.
Buz çok önemli ne kadar çok canın yanarsa yansın diren ve uzu koy canım..
luxor-tenisci-dirsekligi__1366002931090450.jpg

var mı bu hastalığa sahip olan..
ağrıdan duramıyorum..
resmen ağlıyorum..
bağırtacak kadar zonklama var.
yardim edin ne yapman lazım.
doktorlar bir şey yapmıyorlar ağrı kesici dışında ve hiç kesmiyor ağrısını...
duvarlara vurucam kafamı ağrıdan...
Çok geçmiş olsun. 14 yıldır bende de tenisçi dirseği var. İlk bir iki yıl çok çektim. Sonra geçti o yoğun ağrıları bir daha yaşamadım. Sadece orada ki sinir sıkışması çok sık olarak omuz ve sırtta kas ağrısına neden oluyor. Ona da alıştım artık. Ben o dönem dirsek alteri kullandım. Sık sık soğuk kompres yapıyordum. Birde yatarken kolumun altına yastık koyuyordum. Ve kas gevşetici, ağrı kesici. Bu anlattıklarımın hiçbiri tam anlamıyla tenisçi dirseğini geçirmiyor malesef. Sadece rahatlatıyor.

Çok geçmiş olsun. 14 yıldır bende de tenisçi dirseği var. İlk bir iki yıl çok çektim. Sonra geçti o yoğun ağrıları bir daha yaşamadım. Sadece orada ki sinir sıkışması çok sık olarak omuz ve sırtta kas ağrısına neden oluyor. Ona da alıştım artık. Ben o dönem dirsek alteri kullandım. Sık sık soğuk kompres yapıyordum. Birde yatarken kolumun altına yastık koyuyordum. Ve kas gevşetici, ağrı kesici. Bu anlattıklarımın hiçbiri tam anlamıyla tenisçi dirseğini geçirmiyor malesef. Sadece rahatlatıyor.
işin kötü tarafı bebeğim var kucak istiyor surekli o ağlıyor ben ağlıyorum

Kolajen takviyesi alanlar hep diz ağrılarının geçtiğini yazmış, acaba dirsege de iyi gelmez mi?
Acil şifalar dilerim.

dirseğim kitlendi mesela normal mi bu

Bende gecen yaz yasadim bu hastaligi
Kavanoz kapagini acarken bile olabilirsin demisti doktor
Soguk uygula dedi ama ben hic yapmadim
Verdigi agri kesici kas gevsetici ve kola takilan bandi uyguladim
Sonrada dirsekten iğneyle girip radyofrekans uyguladilar
Sonra kendiliginden gecti
1 2 ay once yine siddetlendi ama agri kesici falan bi sekilde hallettim Simdilik bisey yok cok sukur

Teniscilerde cok olustugu icin hastaligin adi oyle ama ev isindende oluyormus.

Koldaki kaslarda iltihap olusmus ve bu genelde 1 yila kadar geciyormus.

Istirahat zorlayici hareketlerden kacinmak bazen ise yariyormus. Bazen agri kesici igne vurabiliyolarmis ve fizyoterapist masaj yaparak agriya ve iyilesme surecine yardimci oluyormus. Gerekirse Cerrahi islemide varmis.. cok gecmis olsun

Kolunuzu hep L seklinde tuttugunuz icin oldu. Yazilimciyim gecen sene yasadim bu durumu, koluma dirseklik taktim ama soyle taktim 6 ay boyunca 7/24. Sadece banyo yaparken ve buz tedavisi uygularken cikarttim. Buz+ sogutucu sprey+ dirseklik olayi cozdu. Bir de bilg basinda kucagima yastik koyarak calismaya basladim tekrarlamadi. Kortizon ignesi vurdurabilirsin rahatlatir bu arada benim dirseklik korse seklinde degildi. Fotosunu atarim simdi bulursam. Hala aralarda tekrarlar ve ben takip cikarim ne zaman olursa olsun

Eşim fırında çalıştığı için kürek kullanırken olmuştu bir süre tenisçi dirsekligi verdiler medicalden aldık kısa sürede krem de sürünce geçmişti

Ben kilitlenme hatırlamıyorum. Ama o zamanlar çoluğum çocuğum yoktu sizin gibi. Muhtemelen siz çok zorladınız. Bu halde bebek bakmak zordur. İsterseniz doktora durumunuzu bir anlatın. Belki bir kortizon iğne verir.

ağrılara dayanamayınca kas gevşetici ve ağrı kesici iğne vurdular. bebeğe de mama verdik 4 saat... ama geçti cok şükür ağrılarım.

Bende 5 gün önce tenisçi dirseği olduğunu öğrendim.
8 yıl fabrikada ağır işte çalıştım hep ağrıyordu ama bukadar hiç uzun sürmedi en son ağladım ve hastaneye gittim ellediği yere baskı yapınca bağırdım tenisçi dirdeği dedi bandaj ve nane kokulu bi jel verdi 2 hafta sonra gel dedi ama geçmicekmiş gibi duruyor tekefonu bile tutasım yok

Arkadaslar umarim burayi okursunuz. 25 yasindan 32ye kadar bu agriyla yasadim cift tarafli tenisci golfcu dirsegi. Duydugunuz tum tedavileri denedim tonlarca para doktum. Yazilim muhendisiyken isimi biraktim. Ilk kizimi kucagima almadan aglayarak buyuttum. Ruhumda buyuk yaralar var bu sorunla ilgili. Denemelerim sonucu ise koca bir hic en sonunda ingilizce akademik makaleleri okumaya basladim. Cozum theraband flexbar ile yapilacak olan tyler twist egzersizi. Google a yazin cikiyor. Bana dua edersiniz.

X