tenisçi dirseği

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.192
31
var mı bu hastalığa sahip olan..
ağrıdan duramıyorum..
resmen ağlıyorum..
bağırtacak kadar zonklama var.
yardim edin ne yapman lazım.
doktorlar bir şey yapmıyorlar ağrı kesici dışında ve hiç kesmiyor ağrısını...
duvarlara vurucam kafamı ağrıdan...

Canım ya baktım baya ağrısı çok olan bi hastalıkmış hiç duymamıştım buz koyun ağrı kesiciler için diyor ama çok ağrınız varsa acile gidin

Maalesef eşimde var 1 seneyi geçti hala bi tedavisini bulamadık.
Şimdi masaja gidiyor, inşallah iyi gelir diye umuyoruz.
Allah şifa versin, ağır falan taşıyıp kola daha fazla yüklenmemek gerekir ama bizde çocuk olduğu için ister istemez eşim getir-götür derken çok yoruyor.
İnşallah kesin tedavisini bilen biri çıkar da şifa olur

ağrıdan duramıyorum..
resmen ağlıyorum..
Aynı problemi bende yaşadım 2 sene önce..Ben çareyi kortizon iğnesi vurdurmakta buldum.Inanilmaz etkili oldu bir hafta içinde ne ağrı kaldı ne de acı.Tavsiye ederim

Aynı problemi bende yaşadım 2 sene önce..Ben çareyi kortizon iğnesi vurdurmakta buldum.Inanilmaz etkili oldu bir hafta içinde ne ağrı kaldı ne de acı.Tavsiye ederim
bir anda nasıl tenisçi dirseği olur bi insan aklım almıyor
el değdiremiyorum dirseğime

ağrıdan duramıyorum..
resmen ağlıyorum..
Bende oldu o rahatsızlık ,buz koydum epikondilit bandı aldım 1 ay kullandım birde krem sürdüm bol bol şimdi geçti çok şükür :) bu süre zarfı içinde kolunu elini zorlamayacaksın. buz uygulamasını her gün yap mutlaka geçicek..

bir anda nasıl tenisçi dirseği olur bi insan aklım almıyor
el değdiremiyorum dirseğime
Benim ayağım kırılmış ameliyat olmuştum 8 hafta gibi bir süre değnekle yürümek zorunda kalmıştım.Bütün ağırlığımi kollarıma vererek yürüdüğüm için olmuştu.Belki sizde kolunuza farkına varmadan ağırlık verdiniz yada güç kullandığınız bir şey yaptınız da unuttunuz..

ağrıdan duramıyorum..
resmen ağlıyorum..
Hiç duymadım ama dexday adında suda eritilen bir tablet var içtikten tam 8 dk sonra kesmediği ağrı yok ben çok kötü diş ağrıları çekerken kullanıyordum inanın ağrıdan kafamı kesecek raddeye geliyordum ağrı beynimdeydi resmen ama fazla kaçırmayın ara ara içmeyip ağrınızı hissedin ağrı hissetmemek iyi değil ağrınızı hissetmeyip yanlış bir hareketle daha çok zarar verebilirsiniz

Benim ayağım kırılmış ameliyat olmuştum 8 hafta gibi bir süre değnekle yürümek zorunda kalmıştım.Bütün ağırlığımi kollarıma vererek yürüdüğüm için olmuştu.Belki sizde kolunuza farkına varmadan ağırlık verdiniz yada güç kullandığınız bir şey yaptınız da unuttunuz..
bebeğimi taşıyorum..

Bende oldu o rahatsızlık ,buz koydum epikondilit bandı aldım 1 ay kullandım birde krem sürdüm bol bol şimdi geçti çok şükür :) bu süre zarfı içinde kolunu elini zorlamayacaksın. buz uygulamasını her gün yap mutlaka geçicek..
bana korse gibi bi sey verdiler. dirsege kadar gecirmem gerekiyor. giymesi çok zor. giyerken ölüyorum resmen. çok dar.

X