Tenis

slm kızlar bende tenise karşı çok istekliyim ama şimdiye kadar pek ortam olmadı. şimdi çok istiyorum umarım geç değildir. ankarada var mı bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz kort?

İstanbul ' da ucuz nerede? tenis dersi veriliyor.
tenis dersi malum pahalı spor diye biliniyor.
öyle her spor salonunda da yok maalesef.
yardımcı olabilir misiniz?
tşk.ler.

Tenis oynamaya 3 sene öncebaşladım ve yaklaşık bir buçuk senedir de oynayamıyorum çünkü antrenörüm Pendik'te çalışmaya başlamıştı o kadar yolu tenis oynamak için bile gidemedim şimdi yine buraya geliyormuş bakalım 2 3 güne ben de yeniden başlayacağım

Tenis her yaşta oynanabilecek ve kolaylıkla öğrenebilecek bir spor İstanbul'da Spor Aş ders verme konusunda bence gayet başarılı tabii öğrenmesi antrenörünüze ve size bağlı Ben antrenörümden o kadar memnunum ki başka birisini aramadım bile çünkü önceki gittiklerim olayı para olarak görüyorular

Tenis sporuna başlarken mutlaka elinize uygun büyüklükte bir raketiniz ve tenis ayakkabınızın olması lazım ki bu da aşağı yukarı 200TL yi gözden çıkarmak oluyor Spor Aş toplu dersler veriyor diye biliyorum dolayısıyla fiyatı öyle daha uygun olur çünkü kort kiralaması 50TL den başlıyor bir de özel ders alacaksınız pahalıya geliyor

Tenis mükemmel bir spor vücudun dinamik ve atak olmasını sağlıyor. Bende fazlasıyla tenis aşığıyımmm :) lisans çıkarıp turnuvalara katılmayı düşünüyorum inşallah.. yalnız bir problemim var kendimi oynarken kesinlikle yorgun hissetmiyorum ama beyaz tenli olduğum için yüzüm çok feci kızarıyor çare bulamıyorum bu yüzden çok sık oynayamıyoruumm ve bu durum canımı çok sıkıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım selamlar, aynen ben de tenisi ancak 2,5 3 saat oynayınca yoruluyorum Bir bayan olarak da hocam bu duruma ilk zamanlarda çok şaşırıyordu Muhtemelen kondisyon ile alakalı bu durum Tenis ve koşu yaptığım zamanlar benim de yüzüm fitnees a oranla daha çok kızarıyor Sanırım kardiyo ağırlıklı sporlar olduğu için bunlar yüzümüz kızarıyor Ancak benim kızarıklığım senin dediğin gibi çok yoğun bir kızarıklık değil Geçmiş olsun canım

Teşekkürler canım. Evet haklısın çok fazla efor sarf edince sonuç bu oluyo galiba ama dediğim gibi yüzümün kızarıklığını gören hocam ne bu halin ne çabuk yoruldun diyip duruyordu haliyle benim moralde bozuluyordu şimdi kurs araştırmalarındayım

Spor Aş yakınında varsa kurslarının iyi olduğunu biliyorum Benim hocam da orada çalışıyor

Spor Aş yakınında varsa kurslarının iyi olduğunu biliyorum Benim hocam da orada çalışıyor

Kayseri b.belediyesinin tesisleri var spor aş diye geçen onlarda da kursiyer sayısı fazla olduğu için pek verimli olmuyor işte:/ en iyisi kulüp mü dersin? yoksa özel hoca mı tutmalı?

Kayseri b.belediyesinin tesisleri var spor aş diye geçen onlarda da kursiyer sayısı fazla olduğu için pek verimli olmuyor işte:/ en iyisi kulüp mü dersin? yoksa özel hoca mı tutmalı?

Hmm anladım canım kalabalık olunca verim alınmıyor haklsıın Valla ben istanbul dayım ilk özelden alayım dedim bana pahalıya patladı açıkcası tecrübesiz olduğum için de piyasa araştırması yapmadan direk atlamıştım olaya Sen de bir araştır bence bilemedim şimdi fiyatlar falan orada bayağı farklıdır

Birebir özel dersler tabiki birazcık pahalı oluyor ama şöyle 2-3kişilik gruplar ideal buda bi tek kulüplerde mümkün ama onlarında özel dersten ayrı kalır yanı yok :) bilemedim şimdi ben bide kendimi baya geliştirmekte kararlıyım ama maddi açıdanda uygun olmalı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…