Aynı problem bende de var.Derdini çok iyi anlıyorum maalesef bizde kendimizi böyle kabulleneceğiz.Yahu acik tenliyim ama sarıyım ozellikle bazen.Sari alt tonluyum zaten ama kendimden nefret ettim.Aynaya bakinca sapsari bi yuzle karsilasmak istemiyorum ya.Demir, vitamin eksiklikleri ve kansizlik var.Demir ve vitamin haplari kullandim bi ay, da bu genetik yani demek ki, fazlaca biktim, gozlerimin alti mor zaten bu da genetik.Bu ne ya bakmak istemiyorum kendime.
Evet makyaj ise yariyi cok az bi pudrayla bile degisim oluyo fakat neticede gecici.Eh bu da sinir bozucu.) Allik evet guzel bi nokta.biraz makyaj ve fondöten, gözaltı kapatıcılarıyla kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz belki.. ya da tedavi için gerekli ve sağlıklı besinleri bolca tüketin
Sizle birlikte onceki hanimi de ekleyerek yazmak istemistim, beceremedim bilmiyorum yapmayi.O konuda da farkli fikirler var."Ayni alt tonlu urunler mi kullanmaliyiz yoksa farkli mi?" basligi altinda.Ama dedigin gibi sanirim pembe cok daha mantikli.hafif pembe alttonlu ürünler kullanarak çözersiniz sorunu, cc kremler var renk düzenleyiciler. flormarda vardı pembe olanı, sarılığı nötrlersiniz.
Kullaniyorum da hani aman aman degil, ondan kaynaklamsigimi dusunmuyorum cunku ara verdigim donem de oldu, ayniydim.Sigara kullanıyor musunuz ?
Evet, dogrudur.Tenimi cok severim bu renk alasimi disinda.) Makyaj vs bi sekilde farkli bi hava katacaz artikgecici sureligine.Aynı problem bende de var.Derdini çok iyi anlıyorum maalesef bizde kendimizi böyle kabulleneceğiz.
Diğer sağlık sorunları çözülse bile genlerden kaynaklı olduğu için yapacak bir şey yok.
Ancak makyajla geçici sürede olsa önüne geçersin.
Yahu hic deme.Sogukta kisin bazen kirec gibi gorunuyorum, bazen(ozellikle sari isik altinda) bugday trnli gibiyim.Bu alt ton boyle bisey beyazin sarilisiysan iste.) Zeytini nasi kullanmam gerek acaba, ki ben buradan da vitamin karisimlariyla ilgili bi tavsiye okudum onu denemeye karar verdim.Bana beyaz diyen de var.
Soluk benizli diyen de.
Sarı tenli diyen de..
Sanırım sarıyım ama bazense beyaz oluyorum
Gözaltılarım mor.
Ama kapatıcı falan birşeyler yapmaya çalışıyorum..
Zeytinde göz altı morluklarına iyi geliyor..
Ben de kumralim bayagi acik, ama bazen bugdayim dedigin gibi bazen cok beyazim.Evet arkadasta onerdi, dediginiz gibi pembe alt tonlu urunler kullanacam.Bana herkes koyu kumral diyor ama bence ben de bir miktar da olsa kara sarıyım
Pembe tonunda fondöten ve kapatici kullanın. Bej tonlarından uzak durun ki bence herkes bej tonlarından uzak durmali