- 23 Haziran 2015
- 41
- 8
Yok, bu cilt alt tonuyla alakali.Oyle bi problemden oturu dehil yani.Benim bildigim sari cilt tonu böbrek rahatsizligindan geliyor.. doktora gitmende fayda var dogal birsey degil bu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok, bu cilt alt tonuyla alakali.Oyle bi problemden oturu dehil yani.Benim bildigim sari cilt tonu böbrek rahatsizligindan geliyor.. doktora gitmende fayda var dogal birsey degil bu..
Tabi, ayarlayabilirsem koyarim.Ama elimi koysam bayagi bi beyaz gorunur yani sari durmaz hem de el.Canim merak ettim elino cekip koyarmisin,?
Yahu hic deme.Sogukta kisin bazen kirec gibi gorunuyorum, bazen(ozellikle sari isik altinda) bugday trnli gibiyim.Bu alt ton boyle bisey beyazin sarilisiysan iste.) Zeytini nasi kullanmam gerek acaba, ki ben buradan da vitamin karisimlariyla ilgili bi tavsiye okudum onu denemeye karar verdim.
Yahu acik tenliyim ama sarıyım ozellikle bazen.Sari alt tonluyum zaten ama kendimden nefret ettim.Aynaya bakinca sapsari bi yuzle karsilasmak istemiyorum ya.Demir, vitamin eksiklikleri ve kansizlik var.Demir ve vitamin haplari kullandim bi ay, da bu genetik yani demek ki, fazlaca biktim, gozlerimin alti mor zaten bu da genetik.Bu ne ya bakmak istemiyorum kendime.
Hah evet, bi marka tavsiyesi almam cok iyi oldu.Oyle yapim en iyisi.Hic kafana takma, pembe tonlu bi pudra herseyi degistirir. Max factor creme puff 59 gay whisper tam senlik bi pudra. Okadar dogal duruyor ve oyle tatli bi pembemsilik veriyorki. Benim yillardir vazgecilmezim.
Biraz da konuyu acarken atarli bi ruh halim vardi.) Severim yahu kendimi, hani onun disinda begenirim.O da dert olacak kadar sinirimi bozuyo bazen iste.Eminim cok guzelsinizdir
Kendinizi sevin
Tek derdiniz bu olsun
Resmen beni tarif etmissiniz tek cozum makyaj malesef yapick baska bisey yokYahu acik tenliyim ama sarıyım ozellikle bazen.Sari alt tonluyum zaten ama kendimden nefret ettim.Aynaya bakinca sapsari bi yuzle karsilasmak istemiyorum ya.Demir, vitamin eksiklikleri ve kansizlik var.Demir ve vitamin haplari kullandim bi ay, da bu genetik yani demek ki, fazlaca biktim, gozlerimin alti mor zaten bu da genetik.Bu ne ya bakmak istemiyorum kendime.
Demir ilaci da kullandim bariz demir eksikligim var, 1 ay hap kullandim cokta kansizim.Fakat haplardan sonra da degisim olmadi.o sarılık kansızlıktan böyle kirlenmiş hastalık sarısı gibi bir sarı bazen bakıyorsun bembeyazsın bazende sararmışsın demir ilaçlarını al ayrıca cilt tonunu düzenleyici krem kullanabilirsin
Evet.Yani ben normalda sorsan o kiz bayagi beyaz ya denilen bi kisiyim ama bazen tam bi bugdayim, damarlarim yemyesil ayrica.Bazen asiri beyazim.İste sari alt ton bu, kisin ve sogukta ozellikle daha bi beyaz gorunuyosun.Ama sacin siyahsa sen demek ki benim kadar sari olmamalisin.Bende yapisal olarak var sanirim, saclarim da neredeyse sari olacak kadar acik kumral.Beyaz tenliyim ama bazen rengim grinin açık tonu gibi oluyor. Yani hastalıklı duruyorum hele yorgunsam. Bende de demir eksikliği ve B12 vitamin eksikliği var. Bazense rahatsız edecek şekilde beyazlasiyorum, Beşiktaş renkleri gibi oluyor saçlarımla tenim, bukalemun gibi bir tenim var ben bu işten bir şey anlamadım henuz. Yani bu kadar uçlarda renk değişimi ilginç geliyor bana. Cilt alt tonuna bakıyorum bir kısmı yesil, maviler çoğunlukta, mosmor damarlarım da var. Bu kadar dengesiz mi acaba senin cildin de ?
Yani kapatici kullaniyorum ben de lakin o da gittikce kirisiklik yapar vs, iste bu kadar gerek duymamaliyim belki de.Fondotene gelince buyur sen de farkli bi oneride bukundun napiyim ben simdi.) Ama ben pembe alt tonlu sursem de cok farkli duracagimi dusunmuyorum cunku tenim de beyaz bayagi.En iyisi gidip guzelce bi testerlardan faydalanmak sanirim.Ve ben fondoten kullanmiyorum pudra yahut da baska sekilde bi urun tavsiyesinde bukunabilir misin gittigimde denemeye calisim.Bende sarıyım. Sarı alt tonlu bir buğdayım..
Ama sarı teni daha cok seviyorum, makyajla falan daha güzel duruyor bence.
Pembe surat olmaktan iyidir sanki? Bu arada kesinlikle pembe alt tonlu fondöten kullanmayın!
Ben o hatayı zamanında cok kez yaptım. Ve inan ki yüzünüzde bir maske varmış gibi geziyorsunuz...
Zaten boynunuzla yüzünüzz arasında oluşacak renk farkını söylemiyorum bile...
Sarı alt tonlu fondötenler kullanın. Size tavsiyem mat bir fondötendense ışıltılı hafif bir fondöten kullanmanız.
Mac face and body gibi..
Göz altı morluklarıyla cogumuz savasıyoruz malesef:) benim şimdilik çözümüm tabi ki kapatıcılar oluyor.
böyle şeyler icin canını sıkmaya değmez...
Sagolsun makyaj malzemeleri tüm dertlerimize care bulmuş
Evet bana da derler bazen bu ne morgdan gelmis gibisin diye.) Vitamin ve demir eksikligim var, kansizlikta var lakin hap kullandim ki bu cok miktarda genrtigin urunu.Erkek arkadaşımın, arkadaşı bana demişti;
-Kız bu ne hal kireç gibisin
Zeytini yiceksin
Vitamin falan biliyorum çok fazla faydası var mı ?
Canım sana önerdiğim fondöten tamamen hafif gözenekleri tıkamayan ve bb krem gibi olan bi fondöten.Yani kapatici kullaniyorum ben de lakin o da gittikce kirisiklik yapar vs, iste bu kadar gerek duymamaliyim belki de.Fondotene gelince buyur sen de farkli bi oneride bukundun napiyim ben simdi.) Ama ben pembe alt tonlu sursem de cok farkli duracagimi dusunmuyorum cunku tenim de beyaz bayagi.En iyisi gidip guzelce bi testerlardan faydalanmak sanirim.Ve ben fondoten kullanmiyorum pudra yahut da baska sekilde bi urun tavsiyesinde bukunabilir misin gittigimde denemeye calisim.
Evet bana da derler bazen bu ne morgdan gelmis gibisin diye.) Vitamin ve demir eksikligim var, kansizlikta var lakin hap kullandim ki bu cok miktarda genrtigin urunu.
Bikac oneriyle birlikte bunlari da not ettim, illa ki uyacaktir, tesekkurler.Canım sana önerdiğim fondöten tamamen hafif gözenekleri tıkamayan ve bb krem gibi olan bi fondöten.
Face and body c1 rengini denemeni öneriirm :) Pudra olarakta yine Mac'in studio fix pudra nc15 veya nc20 rengi sana uygun olur gibime geldi.
Boynun sarımsıysa kesinlikle pembe alt tonlu alma pudranı.
Cidden maske gibi duruyor.
Dengelemek lazim.) Benim hep eksik sanirim da, kismet artik yukselirse kendi belirAynen
Kanızlık bende de var ya
Kan değerlerim inip çıkıyor
Erkek arkadaşımın, arkadaşı bana demişti;
-Kız bu ne hal kireç gibisin
Zeytini yiceksin
Vitamin falan biliyorum çok fazla faydası var mı ?
Evet saçlarım baya koyu siyah denilebilecek kadar ama ensem sarımtırak, ara ara kizillarim var :)) bana da çok beyazsin deniyor bazen hasta misin çok beyaz görünüyorsun bile deniyor peynir beyazlığı yani ama kimi zaman da bozlasiyorum. Bu renk tonu beyaz ten rengi ama sarı alt tonu. Renk değişimini fazla ve makyajda doğru renk tonunu bulmak çok zor çünkü gün içinde değişiyoruz. :)Evet.Yani ben normalda sorsan o kiz bayagi beyaz ya denilen bi kisiyim ama bazen tam bi bugdayim, damarlarim yemyesil ayrica.Bazen asiri beyazim.İste sari alt ton bu, kisin ve sogukta ozellikle daha bi beyaz gorunuyosun.Ama sacin siyahsa sen demek ki benim kadar sari olmamalisin.Bende yapisal olarak var sanirim, saclarim da neredeyse sari olacak kadar acik kumral.
Evet aynen bende boyleyim cok beyazsin derler ama iste kimi zaman farkli.Bukalemun gibiyiz arkadasin dedigini gibi.) Saclarimi turuncu yapmayi dusunuyorum ben de bi nebze daha iyi olabilir mi acaba diyerek.Makyaj konusunda dikkatli olmali dogru.Evet saçlarım baya koyu siyah denilebilecek kadar ama ensem sarımtırak, ara ara kizillarim var :)) bana da çok beyazsin deniyor bazen hasta misin çok beyaz görünüyorsun bile deniyor peynir beyazlığı yani ama kimi zaman da bozlasiyorum. Bu renk tonu beyaz ten rengi ama sarı alt tonu. Renk değişimini fazla ve makyajda doğru renk tonunu bulmak çok zor çünkü gün içinde değişiyoruz. :)