bence de kesinlikle SİM olmasın. Ama havalar güzelken de mat ben sevemiyorum :) pırıltı sheer denilen çok da güzel duruyor.
benim cildim yağlı, o yüzden makyaj öncesi baz kullanıyorum. Sephora'dan almıştım onu da. BB kremi deneme amaçlı watsons'ın markası pure beauty smoothing almıştım. Mavi tüpte olan. Başarılı :) ufak kusurları kapıyor, cilt tonumu eşitliyor, parlama yapmıyor. Hatta bazen baz olarak bile kullanıyorum.
Başka BB krem denemedim çünkü cildimde sivilce lekelerim var
kapatıcı şeyler arıyorum.
o yüzden süper kapatıcı özelliği olan Estee Lauder Double Wear fondöten kullanıyorum. Vazgeçmem asla :)
göz altı kapatıcısı olarak da The balm-time'ı kullanıyorum. Ama bi süre sonra çizgilenme yapıyor tavsiye etmem
( AHH AHH o garnier'in roll on kapatıcısını bulursan mutlaka onu al. Bi kapatıcı ferahlatır mı ya çok güzeldi
((
Göz kalemi Clinique kullanıyordum, ne akma ne bulaşma. Sür çık. Ama artık göz kalemi yerine siyah far kullanıyorum kirpik diplerime.
Rimel olarak da essence'in pembe olanını kullanıyorum. 10tl. Ve gerçekten çok güzel. Tüm arkadaşlarım aldı sırayla
Dudak nemlemdiricisi olarak Burt's Bees kullanıyorum.
UNUTMADAN nemlendirici olarak EXCİPİAL HYDRO(su bazlı) kullanıyorum. İçinde paraben falan yok. 7tl :) eczanelerde bulabilirsin. Güneşlendikten sonra vücuduma bile kullandım :)