• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tend-skin

anestezist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
127
1
116
Bursa
Bu ürün sanırım batıkları ve epilasyon sonrası izler için ve youtube da bir bayan kendi tend skin ninizi yzpın diye bir konu açmış ve anlatmış ama ben anlayamadım özellikle beany arkadaşım bir bakabilirsen çok makbule geçecek youtube linkini veremiyorum mesaj sayım yetersiz tendskin diye girerseniz direk çıkıyor

baya iyi geliyormuş sanırım bu kız uygun bir maliyetle nasıl yapacağımızı anlatıyor

sen bana kullanılan malzemeleri ve yapılışını yaz burdan,ben çözmeye çalışayım
you tubeyi açamıyorum çünki.

az önce önbellek yapıp girdim you tubeye,ilk sayfayı okuyabildim sadece haliyle.
hamamelis(cadı fındığı)---Türkiye'de ne yazıkki bu bitki bulunmuyor.
birde aspirin demiş,aspirin toz haline getirilip 1/3 oranında bu bitki ve aspirin tozu bir kapta olacak ve %70 lik alkolle çözülecek denmiş.
cadı fındığı ekstresi harika bir ekstre ama Türkiye'de yok,çok araştırdım ben bizdeki hamamelis farklı,burda bahsedilen hamamelisin,büzücü ,sıkılaştırıcı etkisi var
hamamelis yerine başka bitki aramak lazım
aspirini burdaki bayanda alkolle çözmüş,ben farklı başlıkta yazmıştım alkolle çözülmesi gerektiğine..
ama ben salisilik asiti %2 lik formda hazırlıyorum ,başka bitkilerle ,epilasyon sonrası izler mizler kalmıyor,bebek gibi oluyor.
burda tarifini vermem mümkün değil,çünki ben kimyasal tekniklerle hazırlıyorum.
home made (ev yapımı) aspirin ve başka bitkilerle nasıl hazırlanır araştırmak lazım iyice.

5.5 ounches of % 70 alcohol

2.5 ounches of witch hazel

26 uncoated aspirin

2 bottles

gerekli malzemeler bunlarmış anlatımından anladıklarım şunlar

iki şişe al ( aynı büyüklükte ) birine % 70 alkol koy sonra bu şişeye 18 aspirin koy ,sonra
diğer cadı fındığı extresinin nın içinede 8 tane aspirin koy ve 35 dakika bekleyip kutuları
ayrı ayrı çalkalıyoruz daha sonra birbirine karıştırıp tekrar çalkalıyoruz

ama cadı fındığı extresinin ölçüsünü tam anlayamadım , 24 saatte etkisi görülür demiş

Back