merhaba kızlar, çelik tencere setim bms marka. 10 yıldır kullanıyorum taş gibi sağlamlar ama maalesef son zamanlarda tencereyi kullanmak için elime aldığımda metal kokusu gibi bi koku var, birdaha durulayıp kullanıyorum. son 3-4 defadır yemeğim ertesi güne kaldıysa bozuluyor ve o koku çok daha şiddetli bi şekilde yemeğe geçiyor yenilebilecek gibi değil. acaba tencerelerin miyadımı doldu
bilgisi olan yada başına böyle bişey gelen varmı, bu tencerelere yapılacak bişey varmı yada artık kullanmamalımıyım
aminBdv bolumu burasi Rabbim başka dert vermesin ya tencere nedir
BMS çok iyi markadır aslında, böyle bir şey olmaması lazım. Acaba tencerelerin durduğu yerde bir sorun mu var veya, tencereleri tel ile ovuyor musunuz? O bulaşık telleri iğrenç kokuyor çünkü ve koku temizlenen ürünlere de geçiyor.merhaba kızlar, çelik tencere setim bms marka. 10 yıldır kullanıyorum taş gibi sağlamlar ama maalesef son zamanlarda tencereyi kullanmak için elime aldığımda metal kokusu gibi bi koku var, birdaha durulayıp kullanıyorum. son 3-4 defadır yemeğim ertesi güne kaldıysa bozuluyor ve o koku çok daha şiddetli bi şekilde yemeğe geçiyor yenilebilecek gibi değil. acaba tencerelerin miyadımı doldu
bilgisi olan yada başına böyle bişey gelen varmı, bu tencerelere yapılacak bişey varmı yada artık kullanmamalımıyım
yok teflon değil canım, çelikler. kullanmıyım dimi10yil bozulmayan teflon gormedim sade suyla bile asinirki.en fazla bana 2-3yil gidiyor dikkat etsem bile.atin gitsin yenisini alin zehirlenmeden
evet kalite olarak iyi bir marka, yok tellemem onları dibi pek tutmaz. durdukları yer tezgah altı sorun olabilirmi o yüzden ilk defa duydumBMS çok iyi markadır aslında, böyle bir şey olmaması lazım. Acaba tencerelerin durduğu yerde bir sorun mu var veya, tencereleri tel ile ovuyor musunuz? O bulaşık telleri iğrenç kokuyor çünkü ve koku temizlenen ürünlere de geçiyor.
walla bende bilemedim bozulurmu, bide emek verip pişirsiklerimde bozulmaya başlayınca üzüldüm. evet element kokusu sanki, bencede kullanamıcam galibATencere bozulur mu ? Metal tadı falan mı oluyor yemekte? Yani çelik tencere birde, bilemedim şimdi. Kullanmayın bence artık.
yok teflon değil canım, çelikler. kullanmıyım dimi
tencereleri annemler çeyizime aldı 20 yıl önce ben 10 yıldır kullanıyorum, bendede sorun yoktu yeni olmaya başladı çok şaşırdımBms annemin de var yillardir kullaniyo cok da iyi bi marka diye biliyom oyle problemle karsilasmadi
doğru söylüyosunuz, zaten tereddüt etmekten kullanamaz oldumAtin gitsin madem yemekleri bozuyor.kafanizda rahat eder.zaten bu saatten sonra hep kafaniz takili kalir kullanamazsiniz ki.benim canimi sikan bisey olsa atarim valla hic durmam.10yil olmus yenisini alin allah korusun bisey olmadan
Eee 20 yıl olmuş, normaldir bence böyle olması. Çelik, metalci falan da değiliz ki geçerli bir açıklama yapsak. Evet kullanmayın , zehirlenirsiniz falan..tencereleri annemler çeyizime aldı 20 yıl önce ben 10 yıldır kullanıyorum, bendede sorun yoktu yeni olmaya başladı çok şaşırdım
aaa bunu bilmiyordum arayıp bi sorarım o zaman teşekkür ederim canım :)Canım Bms tencerelerin ömür boyu garantisi var annem 30 yıldır kullanıyor kulpu bile kırılsa yeniliyorlar bence internetten numarasını bulup ara yardımcı olurlar. Çünkü o tencereler şimdikiler gibi 10 yıl kullanmakla atılacak çelik değiller.
teşekkür ederimEee 20 yıl olmuş, normaldir bence böyle olması. Çelik, metalci falan da değiliz ki geçerli bir açıklama yapsak. Evet kullanmayın , zehirlenirsiniz falan..
evet kalite olarak iyi bir marka, yok tellemem onları dibi pek tutmaz. durdukları yer tezgah altı sorun olabilirmi o yüzden ilk defa duydum
Ne demek tatlım :)aaa bunu bilmiyordum arayıp bi sorarım o zaman teşekkür ederim canım :)