gul-çxixnar Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2008 84 0 40 3 Şubat 2010 Konu Sahibi gul-çxixnar #1 kızlar doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama tencerelerimin içindeki su lekelerini nasıl yok ederim bileniniz varmı acaba cif falan işe yaramıyor dışı pırıl pırıl içi lekeli bir önerisi fisfisfisolan varsa sevinirim
kızlar doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama tencerelerimin içindeki su lekelerini nasıl yok ederim bileniniz varmı acaba cif falan işe yaramıyor dışı pırıl pırıl içi lekeli bir önerisi fisfisfisolan varsa sevinirim
m.joYy Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2009 4.654 3 3 Şubat 2010 Konu Sahibi gul-çxixnar #2 [/B]ben cıfle ovuyorum asla makınayada atıyorm sorun olmuyo pırıl pırıl parlıyolar[/B]
Esmer Gxuxlcin ♥αℓуα ∂υ	 Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 1.250 13 37 5 Şubat 2010 Konu Sahibi gul-çxixnar #3 Yok yahu :) Sirke koy dibine1 dk kadar kalsa dahi kafi. Ondan sonra bak gör
saansli bebiscilerin duacisiyim Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 945 0 10 Şubat 2010 Konu Sahibi gul-çxixnar #4 kesinlikle sirkeyi bende siddetle tavsiye ederim,,,eger caydanliginizin dibinde kirec varsa icine biraz sirke dokup calkalayin ve sonucu gorun derim,,,,
kesinlikle sirkeyi bende siddetle tavsiye ederim,,,eger caydanliginizin dibinde kirec varsa icine biraz sirke dokup calkalayin ve sonucu gorun derim,,,,
royall yaşamak herşeye rağmen Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.209 18 11 Şubat 2010 Konu Sahibi gul-çxixnar #5 bende ketıl kireçlendiğinde içinde sirke yada biraz su ile limon tozunu kaynatıyorum pırılpırıl oluyor
bende ketıl kireçlendiğinde içinde sirke yada biraz su ile limon tozunu kaynatıyorum pırılpırıl oluyor
fulyan minik kelebeğim benimle Kayıtlı Üye 16 Haziran 2008 1.257 34 6 Nisan 2010 Konu Sahibi gul-çxixnar #6 ben ketıla bir avuç limon tuzu atıp kaynatıyorum pırıl pırıl oluyor.