• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tencereler yıkılsıınnnn :)

anelia

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
648
bu tencereleri nette gördm renklerine bittimmm... kalitelimidir bilmiyorm ama sırf renklerinden dolayı almak istiyrm fiyatlarıda 22lira:21: çok ciciler dimi amaaa $Seramik-Renkli-Tencereler__76328906_0.webp

canım bunlar minik tencereler fazla kaliteli olmalarına gerek yok sos tenceresi diye geçiyor zaten ama büyük marketlerde 14 liraya satılıyor bi bak istersen

bu tencereleri nette gördm renklerine bittimmm... kalitelimidir bilmiyorm ama sırf renklerinden dolayı almak istiyrm fiyatlarıda 22lira:21: çok ciciler dimi amaaaEki Görüntüle 647915

evet boyutları çok küçük bende tedide gördüm fiyatını hatırlamıyorum ama 22 tl kesinlikle değildi:)
bende morunu alıcaktım annem ev tencere doldu taştı diye almama izin vermedi:1:

canım bunlar minik tencereler fazla kaliteli olmalarına gerek yok sos tenceresi diye geçiyor zaten ama büyük marketlerde 14 liraya satılıyor bi bak istersen

o zmn iyikide sipariş vermemişim nerdeyse iki katına almış olcaktım:51: obende fln vardır belkide bunlardan en kısa zmnda gidip bakmam lazım

ama bunlar cok tatlıııı :) hangi marketde 14 liraymış alalım :)

her yerde farklı farklı fiyatları ben nette gördüm ama daha hiçbi mağazada göremedim bunlardan..büyük züccaciyelerde kesin vardır ama:kkk: gezmek lazım

real markette var bunlar çok ciicler:)

kızlar ben makro markette gördüm hatta bu ay ki kataloğunda 12.90 tl bu tarz marketleri bi araştırın bence

bende real markette görmüştüm tek saplı sos tencereleri de vardı..9.90 tl.ydı..çok güzel renkleri ama pek kaliteli sayılmazlar..22.tl ya alma derim..

bende real markette görmüştüm tek saplı sos tencereleri de vardı..9.90 tl.ydı..çok güzel renkleri ama pek kaliteli sayılmazlar..22.tl ya alma derim..

burda bu fiyattalı gördükten sonra bi sos tenceresinede 22lira vermeme zatii:kkk:

kızlar bu arada bernardo ayın fırsat ürünlerine bi bakın bence..baya güzel ürünler var indirimde..ayrıcaa english homeda cift kişilik battaniye 29.90 tl

bence çokta güzel değiller basit duruyor mudonun tencereleri daha güzel 20 tl gibi bi fiyata almiştim tanesini indirimle bende inek çilek ve kalp var :16:

Eklentiler

• $kalpcik.webp
    $kalpcik.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $634883373387103281.webp
    $634883373387103281.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $images.webp
    $images.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $sirin mutfak gerecleri yaratici tasarimlar 014.webp
    $sirin mutfak gerecleri yaratici tasarimlar 014.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 64
ben Amasya'dayım canım burada bile bulunabildiğine göre büyük şehirlerde daha kolay bulunur dediğim gibi araştırmak lazım

ben Amasya'dayım canım burada bile bulunabildiğine göre büyük şehirlerde daha kolay bulunur dediğim gibi araştırmak lazım

araştırmak lazım gerçektende ama bizim buralarda OBEN mağazaları var çok güzel şeyler bulabiliyosn..çoktandır uğramamıştım gidip bi talan etmenin zamanı geldi:1:

Back
X