- 3 Eylül 2020
- 20
- 4
- 25
-
- Konu Sahibi ismimuamma
Ayy birkaç yorumda daha görmüştüm bakıyorum hemen çok sağol canımCanım aryıldızdan şaşma bütün çeyizinde
Şöyle söyleyeyim canım su lekesi bile tutmuyor ben çok memnunumAyy birkaç yorumda daha görmüştüm bakıyorum hemen çok sağol canım ❤❤❤
Çok teşekkürler canım yorumlar süper aryıldız alıyorumŞöyle söyleyeyim canım su lekesi bile tutmuyor ben çok memnunum ☺ Mutluluklar dilerim
Neye karar verdinizÇok teşekkürler canım yorumlar süper aryıldız alıyorum❤
Karacayla ilgili kötü şeyler okumuştum da siz kullandınız mıKaracada da çok güzeller var
Kapak cam olunca noluyor kiTabanı kalın olsun, sapları metal olmasın, kapağı cam olmasın. Çelik tencerede dikkat ettiğim hususlar bunlar.
Aynen öyle bende şekilciyim ama günlük kullanacaklarımı metal almayacagım ar yıldızın metal galiba hepCanım bende hepsinden var ama asıl tencere takımım emsan ve çok memnunum.. Onun haricinde ay yıldız tavsiye etmiş arkadaşım o da çok kaliteli Karaca'nın da var kaliteli ürünleri.. Ama tavsiyem metal saplı olmamasından yana..tutamıyorsun sapını öyle olunca demliğim metal saplı emsan hiç sevmiyorum mesela.. Ama görüntüsü için sineye çekiyorum kibar duruyorlar
kardeşim evlendi o almıştı memnundu ama modeline göre değişiyordur belki. Estetik olarak çok hosuma gidiyor görünümüKaracayla ilgili kötü şeyler okumuştum da siz kullandınız mı
Evimdeki tencereler karaca uzak dur her çeşiti var ama çok pişmanım çokKaracayla ilgili kötü şeyler okumuştum da siz kullandınız mı
Ben düşürmüştüm tuz gibi parçalandı, o yüzden şimdiki aklım olsa cam kapak almazdım.Kapak cam olunca noluyor ki
Merhabalar ben de aryıldız almak istiyorum da, siz hangi serisini aldiniz acaba?Şöyle söyleyeyim canım su lekesi bile tutmuyor ben çok memnunum ☺ Mutluluklar dilerim