Mutfak Dekorasyonu Tencere yardımıı

yagmurdmrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
3
0
42
günaydın kızlarr:) çeyiz konusunda kafam çok karışık bana önerebileceğiniz çelik tencere seti ayrıca granit tencere seti ve misafirlik çatal bıçak kaşık takımı markası var mıı?? Yardım edin lütfenn

Granit alma bana kalırsa. Ben de çeyiz diziyorum yavaştan ve araştırdığım kadarıyla en iyisi bile illa ki çiziliyor ya da bir problemle karşılaşılıyor. Öneriler üzerine Tefal'in Hard Titanium kaplama tencereleri, tavaları var. Ben alınacaklar listesine onları ekledim, sana da tavsiye ederim :)

Tencere takımımı Hisar'dan almayı planlıyordum ama beğendiğim modelleri arayıp mağazalara sorduğumda bir çoğu biz artık Hisar ile çalışmıyoruz, fiyatları birden çok pahalılaştırdılar, o yüzden satamıyoruz diye cevapladılar. Bu da bana eğer satış yeri azalıyorsa bir sorun olduğunda çözüme ulaşmam da zorlaşır izlenimi bıraktı. O yüzden daha genel olan ve kalitesi de iyi olan Korkmaz tercih edeceğim. İnternet üzerinde Hiper Setleri, mağazalardan aldığınızda çok daha uyguna geliyor. Bir gidip görün derim.

Son düzenleme:
Granit için Taç'ın ürettiği Aksu'yu şidetle tavsiye ederim. KAraca'dan uzak dur bence. Çelikte en iyi Korkmaz diyolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
X