• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tencere sorunsalı

bambay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
374
26
68
38
Merhaba arkadaşlar,

Benim bir sorum olacak. Eylül`de evleniyorum kısmetse. Çeyizimde tencere hariç her şeyimi tamam.

İlk basta korkmazın tombik çelik tencere setini almak istiyordum. Ama şimdi kararsızım. çelik tencere almak yerine teflon veya seramik tencere seti mi alsam. Tavam ve vok tavam var bir tanede 26 cm lik dokum tencerem var. Sizce ne yapmalıyım?

Benim 2 SET çelik tencerem var, seramik setim var ve teflon setim var. Biraz fazla olmuş sanki ama var yani 😋😄
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394910230.274003.jpg Karaca
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394910255.812861.jpg Karaca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler cevabın için. Ben almaktan vazgeçtim. Kayınvalidem 2 Çelik 1 seramik 1de çorba tenceresi verecekmiş o yuzden almayacağım daha fazla tencere. Evlendıkten sonra yetmezse alacağım.

Teşekkürler cevabın için. Ben almaktan vazgeçtim. Kayınvalidem 2 Çelik 1 seramik 1de çorba tenceresi verecekmiş o yuzden almayacağım daha fazla tencere. Evlendıkten sonra yetmezse alacağım.

kayınvalideni tebrik ederim tam sana tavsiye edeceğim şekilde almış.bende o tarz yapıcam kısmetse :16:

Back
X