Tencere seti önerisi

karamelfstk9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
25
2
23
Kızlar arkadaşım tencere seti alcak kararsız kaldık, size soruyoruz. Fissler bonn, wmf belmonte ve wmf comfort line. Bu yazdıklarımın arasından en iyisi hangisi?. Sırayla görsel ekliyorum. Önerilerinize ihtiyacımız var🥲

Eklentiler

• 1000008798.jpg
    1000008798.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000008796.jpg
    1000008796.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000008797.jpg
    1000008797.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 30
Benim bütçem karacaya yetmişti. O kadar memnun değilim ki yemek yapmak işkence . Yengem wmf kullanıyor. Çok memnun.
Bende alacak olsam wmf alırdım ama benim için şimdi bi böbrek parası 🙄

Benim bütçem karacaya yetmişti. O kadar memnun değilim ki yemek yapmak işkence . Yengem wmf kullanıyor. Çok memnun.
Bende alacak olsam wmf alırdım ama benim için şimdi bi böbrek parası 🙄
Karaca markası çok kötü maalesef. Baharat takımı almıştım 1'i çatladı değiştiricem mecburen 🥲

Kızlar arkadaşım tencere seti alcak kararsız kaldık, size soruyoruz. Fissler bonn, wmf belmonte ve wmf comfort line. Bu yazdıklarımın arasından en iyisi hangisi?. Sırayla görsel ekliyorum. Önerilerinize ihtiyacımız var🥲
Hiçbirini kullanmadım ama evlendiğimden beri korkmazın Çelik tencere setini kullanıyorum inanılmaz memnunum

Karacanın sadece yemek takımları ve kahve fincan takımları iyi hayatım tencereleri elektronik aletleri çöp. Yanmaz kulpları bile kabul atıyor berbat.

Sizin aldığınız zamanda kaliteliymiş demek ki şimdiki ürünler çok kalitesiz😔. Korkmaz aura ve alba serisi nasıl daha önce bu serileri duydunuz mu acaba?
Benimkisi bu canım diğer modelleri felan bilmiyorum. Dediğiniz gibi şu an üretim nasıldır bilemem ama şükür kaç yıldır kullanıyordum hala sapa sağlam. Şimdi böyle dedim diye inşallah patlamaz 😂

Eklentiler

• IMG_8505.png
    IMG_8505.png
    233,8 KB · Görüntüleme: 11
Benimkisi bu canım diğer modelleri felan bilmiyorum. Dediğiniz gibi şu an üretim nasıldır bilemem ama şükür kaç yıldır kullanıyordum hala sapa sağlam. Şimdi böyle dedim diye inşallah patlamaz 😂
Korkmazın şimdiki ürünleri yani ucuz olanlarda sorun yaşayan çok. Biraz pahalısını almak gerek.

X