- Konu Sahibi esraylmz03
Arkadaslar tencere seti alıcam.çelik mi alayım yoksa seramik Yada her ikisinide mi alayım siz naptnz kaçar tane aldınız bna fikir verirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu teflon bu kadar sağlıksızdı madem senelerce seramik yokken ne yapıyodu bu sağlıklı arkadaşlar :)
aynen cnm bende yazacaktım ama artık sinirim bozuluyo ya yeni çıkan şeyleri nasılda savunuyorlar offfhep teflonla büyüdük bişi olmadı şimdi seramik çıktı teflon alınca ölecekler sanki
aynen cnm bende yazacaktım ama artık sinirim bozuluyo ya yeni çıkan şeyleri nasılda savunuyorlar offfhep teflonla büyüdük bişi olmadı şimdi seramik çıktı teflon alınca ölecekler sanki
bende bu konuda yorum yazdığım için cevap vermek istedim.ben teflon için sağlıksız demedim.uzun ömürlü olmuyor dedim.çünkü rahat kullanılmıyor.ben teflon set almamıştım.pilav tenceresi ve tava almıştım.sadece pilav pişirip tahta kaşık kullanmama ve özenle kullanmama rağmen çizildi.annem hiç mutfağına sokmadı teflonları.bende denedim ama memnun kalmadım.ayrıca herkesin yaptığı yoruma sinir bozup tartışmaya dönüşmesinede hiç gerek yok.burda herkes fikrini tecrübesini paylaşıyor.hepimiz aynı fikirde olmak zorunda değiliz.