Ten uyumu ve evlilik

Ne fark eder ki, özünde "tatmin olmak" söz konusu işte, kim nasıl tarif ederse etsin.

Ben asıl regl olmaya, kirlenmek, hastalanmak denmesine takılıyorum. Bu şekilde söyleyenleri sen pis misin ya da hasta mısın bu nasıl tanım falan diyorum.

Ten uyumu bence bir kişiyi hem dış görünüs olarak beğenme hemde sevmenin sunucu bence. Bu ikisi azaldığında veya yok olduğunda o kişi size çekici gelmez hatta itici gelir fazlasiyla

ay bende bundan korkuyorum aslında... daha önceki ilişkilerim hep çok yüksekti ben de karşı tarafta bri eğlence gibi görüyordum cinselliği.. çok hoşuma gidiyordu.. şuanki sevgilimi çok seviyorum ama aynı uyum maalesef yok aslında ondan ya da benden kaynaklanıyor da diyemiyorum belki de sadece tabiatimiz farklı bilemiyorum. ama tatmin olmayınca evlendiğimizde bambaşka insanlarda arar ya da şans eseri bulursam bu çekimi al başına belayı diye düşünüyorum..........

Böyle dusunuyorsaniz direk ayrilin zaten

Evet cidden sorun. Yani karakterde aldatma yoksa bile o eksikliği yaşamak istemek ama bulamamak, ya da böyle bir çekimin var olduğunu bilmek ama yanındaki insanla sahip olamamak büyük sorun olur. Karar sizin tabi ki iyi kötü yanları tartıp ağır basan tarafa yönelmek gerek

ben olayın ten uyumu da olduğunu düşünüyorum, ten uyumu olunca zaten 2 sn başbaşa kalmanın yolunu bulmaya çalışır insanlar, konu dönüp dolaşıp oraya gelir. sizin gerçekten ten uyumunuz yok, kendinizi kötü de hissetiriyor bu adam anladığım kadarıyla. ben olsam evlenmezdim.

Öyleyse evliliği tekrar düşünün derim. Yani evlilikte herşey cinsellik mi diyen olur tabi ama o da önemli yani

Evlenme sakın.

Direk ayrıl. Şimdi ayrilmazsan ilerde ya bütün bir hayat mutusuz olacaksın ya da evlenip boşanıp ayrılacaksın baska bir sonu yok bu işin adam dokunsun öpsün bile istemiyorsunuz neredeyse bir de normalde libodom yüksektir diyorsunuz, evlenince her şey katmerlenecek.

Merak ettiğim için soruyorum seviyorum demişsiniz ama aşık oldunuz mu, yani bazen birisi akla mantiga uygundur, davranışları kişiliğini falan seversin ama aşık değilsindir. Hah işte bu grup ile cinsellik öyle doya doya yaşanmıyor bence. Hele bir de seviyorum ama hiç aşık olmadım derseniz direk ayrılın, bu iş sizi üzü vadede çok üzer

Evlenmeyin, ömür boyu böyle yurumez biyerde ikinizden biri bıkacak ya da ikiniz de bıkacaksiniz. Dogru durust cinsellik olmayan ilişki olmaz olsa olsa yakin arkadas olur, iyi anlastigin biri olur, ev arkadasi olur.

Kötü cinsellik yaşadığım adamla evlenmem,evlenme delirdin mi?? Aranızda o uyum olmamış işte daha ne bekliyorsun..

Adam ne düşünüyor acaba bu konuda merak ediyorum. Tek taraflı mi bu uyumsuzluk acaba. Belki de oda sizin gibi düşünüyor. Tecrübesiz olabilir ama zamanla olur bazı şeyler diye düşünüyorum. Adamdan tiksinmiş gibi konuşuyorsunuz sanki, öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…