Ne fark eder ki, özünde "tatmin olmak" söz konusu işte, kim nasıl tarif ederse etsin.Şu gelmekten kastettiğiniz nedir hiç anlamıyorum.kadınlarda öyle erkeklerdeki gibi somut boşalma olayı yok ki.kime göre neye göre geliyorsunuz.bazen buralarda da eşim beni boşaltmadan boşalmıyor falan yazıyor.boşalmaktan kasıt ne anlamıyorum.
Ten uyumu bence bir kişiyi hem dış görünüs olarak beğenme hemde sevmenin sunucu bence. Bu ikisi azaldığında veya yok olduğunda o kişi size çekici gelmez hatta itici gelir fazlasiylaÖncelikle herkese merhaba, benden daha tecrübeliler özellikle evli bayanlar olduğu için sitede biraz mahrem konuyu sormak istedim.
Sevgilimle 3 yıldan beri sevgiliyiz çok ilgili ve kibar birisi beni mutlu etmek için her şeyi yapar ve evlilik düşünüyoruz. Ama aramızda ten uyumu hiç yok....... Bu zamana kadar ten uyumu diye bir şeyin bile var olduğunu bilmezdim çünkü öncedeki ilişkilerimde hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.. hatta libidom yüksektir.. ama gelgelelim şuanki sevgilimle yaşadığım hiçbir cinsel aktiviteden zevk alamıyorum, hatta cinsellikten soğudum bile diyebilirim. Adam muhabbetini açtığında kaçıyorum resmen ne sanal ne reel bir şey yaşansın istemiyorum. İşin tuhafı sevgiliminde libidosu yüksek aklı fikri orda.. ama icraat yok..Neyse hal böyle olunca bu konu üstünde bayaa düşündüm sonra dedim belki de ben kasıyorum kendimi biraz aktif olayım belki bu sefer karşılıklı bir şey hissederiz.. off bu sefer de adam erken geliyor.... yani nerden tutarsam tutayım olmuyor gibi. ayrıca bu iş ister istemez hep böyle tek taraflı olduğu içinde kullanılmış hissediyorum kendimi. Mental olarak çok gergin oluyorum. bazen üzgün.. kafam çok karıştı......... şimdi evlilik düşünüyoruz ama bu cinsellik konusu benim aklımdan hiç çıkmıyor... ne yapmalıyım? yol yakınken vazmıgeçmeli bu işten yoksa bi yoluyordamı var mı. onu seviyorum ama bu işe de aklım sırrım ermiyor açıkcası...
ay bende bundan korkuyorum aslında... daha önceki ilişkilerim hep çok yüksekti ben de karşı tarafta bri eğlence gibi görüyordum cinselliği.. çok hoşuma gidiyordu.. şuanki sevgilimi çok seviyorum ama aynı uyum maalesef yok aslında ondan ya da benden kaynaklanıyor da diyemiyorum belki de sadece tabiatimiz farklı bilemiyorum. ama tatmin olmayınca evlendiğimizde bambaşka insanlarda arar ya da şans eseri bulursam bu çekimi al başına belayı diye düşünüyorum..........Ten uyumu bence evliliğin temel yapısı gibi bir şey. Ve yoksa çiftler açısından her iki tarafa da derttir. Mesela siz ten uyumu yok diye yaklaşmak istemiyorsunuz ve birliktelik olunca da tatmin olmuyorsunuz. Bu sebepten yaşadığınız isteksizlik ve huysuzluk karşı tarafa libidosuz kız arkadaşım var hiç heyecanımız yok diye geçiyordur. İki tarafta da bu anlamda mutsuzluk ilişkinin her tarafına yayılır çünkü cinsellik bir evliliğin en büyük oyuncularından. Kişiliklerinize bağlı olarak da şu da yaşanmaya başlayabilir, keşke şöyle biri çıksa karşıma şöyle biri olsa vs yani tatmin olmayınca o boşluğu eksiği doldurma isteği de çıkacak karşınıza. Tabi dediğim gibi kişiliklerinize bağlı bir durum bu. Bu arada evlenince de hiçbir şey normalleşmiyor veya alışıp tamam ya iyi böyle düşüncesi gelmiyor. Aksıne evlilik sürecinde kusurların gözlerde hep daha fazla büyüdüğüne şahit oldum. O sebeple bir şey sizin için önemliyse ama yoksa o kişide sonradan oluverir alışırım gibi düşünceleri kafanızdan atıp öyle karar verin
ay bende bundan korkuyorum aslında... daha önceki ilişkilerim hep çok yüksekti ben de karşı tarafta bri eğlence gibi görüyordum cinselliği.. çok hoşuma gidiyordu.. şuanki sevgilimi çok seviyorum ama aynı uyum maalesef yok aslında ondan ya da benden kaynaklanıyor da diyemiyorum belki de sadece tabiatimiz farklı bilemiyorum. ama tatmin olmayınca evlendiğimizde bambaşka insanlarda arar ya da şans eseri bulursam bu çekimi al başına belayı diye düşünüyorum..........
Evet cidden sorun. Yani karakterde aldatma yoksa bile o eksikliği yaşamak istemek ama bulamamak, ya da böyle bir çekimin var olduğunu bilmek ama yanındaki insanla sahip olamamak büyük sorun olur. Karar sizin tabi ki iyi kötü yanları tartıp ağır basan tarafa yönelmek gerekay bende bundan korkuyorum aslında... daha önceki ilişkilerim hep çok yüksekti ben de karşı tarafta bri eğlence gibi görüyordum cinselliği.. çok hoşuma gidiyordu.. şuanki sevgilimi çok seviyorum ama aynı uyum maalesef yok aslında ondan ya da benden kaynaklanıyor da diyemiyorum belki de sadece tabiatimiz farklı bilemiyorum. ama tatmin olmayınca evlendiğimizde bambaşka insanlarda arar ya da şans eseri bulursam bu çekimi al başına belayı diye düşünüyorum..........
O orgazm dediğiniz çok somut birşey değil diye biliyorum.Gelmek yada boşalmak = orgazm olmak yani bu sekilde yazinca herkes anliyor o yüzden genelde bu şekilde yazıyoruz
O orgazm dediğiniz çok somut birşey değil diye biliyorum.
Zirve işte nasıl somut değil. Olunca anlıyorsun sonuçtaO orgazm dediğiniz çok somut birşey değil diye biliyorum.
Ohoo nerden tutsan elinde kalıyor o zamanbaşlangıçta yakınlık itici geldi, sonra ilişki yaşandı ben hiç orgazm olamadım, zamanla da dokunmak ve öpmek bile istemez bi hale geldim...
Evlenme sakın.ay işte bu. bence hepsinin karışımı. adam da tecrübe yok bunu biliyorum zaten ama ben de alain delon değilim benimde 2-3 tane erkek arkadaşım oldu. ama bu adamda tecrübesizliğin haricinde biraz beceriksizlikte var benim duygularımı anlamadan haraket eden bi yapısı da var hepsi birleşti. atıyorum birlikte vakit geçirmek istiyoruz film falan izliyoruz bende cinsel gerilim hiç oluşmadan beni tutuyor yataga götürüyor.. hani ben paralı bilmem ne değilim bi bak karşındaki kadın ne hissediyor aynı frekansta mısınız.. yani o noktada bir şeyler yaşanıyor ama ben orda yokum mesela. kafa olarak bambaşka alemlerdeyim. ayrıca o işi yaparken de beceriksizliği o kadar belli oluyor ki gülesim geliyor. çekici falan göremiyorum. o bi şekilde cinselliği yaşıyor bitiyor ben de onuru incinmesin diye rol yapıyorum. ilk bi kaç kere hadi deneme alışma süreci oldu hemen yargılamıyım dedim de bakıyorum hiçte düzeleceği yok valla... bu konu haricinde de bi kusur göremiyorum adamda. ama cinsel yöndeki bu beceriksizliği beni soğuttu.. evlilik falan düşünmüyorum artık
ay geçti tabiki ama adam seni rahatsız eden ne diye soruyor ben tam olarak adını koyamıyorum beni rahatsız eden şeyin.. yönlendiremiyor mu desem ya da süreci kontrol edemiyor mu desem.. içim çekmiyor mu desem.. yani bir şeyler yapıyor adam ama o sırada ben evde değilim yokum yani..
Somut somut, bir sıvı geliyo. Yazmışsın o kadar cevapsız birakmayayim dedimO orgazm dediğiniz çok somut birşey değil diye biliyorum.
Somut ve gayet fiziksel bir şeyO orgazm dediğiniz çok somut birşey değil diye biliyorum.