evet kesinliklee. Ve orgazm için illa penis vajina birleşmesine de gerek yok. Ben hiç ilişki yaşamadım ama sizin dediğiniz gibi bacak kaslarını ve pelvis kaslarını sıkarak orgazm olabiliyorum istediğim zaman.Vajinal orgazm diye ayri bi orgazm türü yok. Ben elimle klitorisi uyarmadan da oluyorum ama elimle uyarınca da gene aynı yerlerim zangirdio. Kadin orgazmi beyinde olan bisey hic bi dokunuş olmadan da düşüne dusume cok ucuna getirip bacaklarımı sikarak birakarak sikarak da orgazm olurum. Yani olaya odaklanmaniz lazim. Ten uyumu varsa daha kolay yoksa da aklındaki bi fanteziyi dusunerek bile olursun istesen.
Ya da şöyle sorayım . Orgazm sorunu yaşayan kadınların partnerleriyle ten uyumu yoktur diyebilir miyiz?Bazıları çünkü orgazm mekanik bir olay gibi bir şey diyor . Kafam karıştı hâliyle. Deneyimli bacilarim bir bilgilendirse
Aynen. Vajinanin içi komple duyarsiz zaten bir tek klitorisin gömülü oldugu ön duvarin arkasi haric penis oraya baski yapinca önden klitoris belirginlesio T seklinde iceri sapli oldugu icin. Aman bi G noktami bulsam da rahatlasam gibi bi kafayla ömür boyu G noktasi arayanlar var. Oyle bisey yok arkadaslar emin olun.evet kesinliklee. Ve orgazm için illa penis vajina birleşmesine de gerek yok. Ben hiç ilişki yaşamadım ama sizin dediğiniz gibi bacak kaslarını ve pelvis kaslarını sıkarak orgazm olabiliyorum istediğim zaman.
Burada gereken penis değil, klitoris uyarımı ve odaklanma. Erkeğin penisiyle hazır beklemesi yeterli değil.
Önceden kadını sözleriyle vs. hazırlayıp tahrik etmesi lazım. Kadını beynen oraya çekti mi kadın da vücudunu kullanabiliyorsa 30sn git gelle bile boşalır.
Bir de şöyle bir şey var. git-gel yaparken siz içinde bulunduğunuz durumdan tahrik olup da boşalıyoruz aslında. O git-gel hareketi tahrik edici düşünce olarak, yine penisin de tahrik edici olduğu yadsınamaz.
Ama işte vajinam uyarıldı da ondan boşaldım gibi bir durum söz konusu değil.
Ten uyumu da gene tahrik düzeyinizi arttırdığı için dolaylı olarak etkiliyor tabi ki.
Ten uyumu da önemli bence..Ya da şöyle sorayım . Orgazm sorunu yaşayan kadınların partnerleriyle ten uyumu yoktur diyebilir miyiz?Bazıları çünkü orgazm mekanik bir olay gibi bir şey diyor . Kafam karıştı hâliyle. Deneyimli bacilarim bir bilgilendirse