hadii kızlarr yardımlarınınızzıı bekliyorummm
Bir kaç önerim olacak;
1- Limon suyu (taze limon) cildinize sürüp yarım saat beklettikten sonra yıkayın. Bunu her gün en az 1 hafta boynca yapmalısınız.
2- 1 kahve fincanı Yoğurt içine, silme 1 çay kaşığı karbonat ve varsa bir kaç damla (4-5) üzüm çekirdeği yağı damlatın, karıştırıp yüzünüze veya vücudunuza sürün. Kuruduktan sonra yıkayın. Bu işlemi de 1 hafta boyunca yapmalısınız.
Ayrıca yaz aylarında gündüz dışarı çıkarken nemlendirici kullanmayın, sadece güneş koruyucu kullanın. Nemlendiriciler teninizin rengini daha da koyulaşmasını sağlar.
Sevgilerle
Bir kaç önerim olacak;
1- Limon suyu (taze limon) cildinize sürüp yarım saat beklettikten sonra yıkayın. Bunu her gün en az 1 hafta boynca yapmalısınız.
2- 1 kahve fincanı Yoğurt içine, silme 1 çay kaşığı karbonat ve varsa bir kaç damla (4-5) üzüm çekirdeği yağı damlatın, karıştırıp yüzünüze veya vücudunuza sürün. Kuruduktan sonra yıkayın. Bu işlemi de 1 hafta boyunca yapmalısınız.
Ayrıca yaz aylarında gündüz dışarı çıkarken nemlendirici kullanmayın, sadece güneş koruyucu kullanın. Nemlendiriciler teninizin rengini daha da koyulaşmasını sağlar.
Sevgilerle
Nasıl nemredirici kullanmayın ben önce nemlendirici krem onun üstüne de 50 faktörlü güneş koruyucu kullanıyorum genelde kış ve yaz yanlış mı yapıyorum bu şekilde doğru mu rengim koyulaşır mı tşk.ler
Limonun cildini yakmasının sebebı toksınlerı temızler ve gozeneklerı acar lımon cok faydalıdır yuze pekı bu lımon yogurt gıbı seyler ne kadar zamanda etkı eder uzun sure kullanılması gerek sanırım
pişmiş domates ve ketçap da cildin rengini korumasına yardım ediyomuş,yani güneşe karşı daha dayanıklı yapıyormuş kızlar.
Limon ve yoğurt kürünün 10 gün içinde etkisini görürsünüz arkadaşlar, ayrıca gece uyumadan önce pamuğa biraz süt dökün ve cildinizi tonik gibi silin. Kuruduktan sonra yıkayın.
Kendim test ettiğim için yazdım. Gündüz nemlendiricileri kullanırken en az SP 15 koruma faktörlü olmasına dikkat edin, İçinde koruma olmayan nemlendiriciler, Güneş ışığını olduğu gibi kendine çekiyor. Böylelikle cilt daha çok kararmaya başlıyor.
--
ketçapı bilemicem ama ben domates maskesi kullanıyorum çok memnunum :a
kızlar bunları yiyince cildi içten koruyormuş demek istedim... domates maskesini nasıl ve ne sıklıkla yapıyorsun canım ?
---
canım ilk önce domatesi rendeliyorum rendelikten sonra suyuyla birlikte ( domatesin suyunun fazla olması önemli ) unla karıştırıp macun haline getiriyorum . yaklaşık 15 dakika durucak . Kuruduğu zaman yüzünü yıka farkediceksin beyazladığını :) yani ben yaptıgım zaman herkes yuzun beyazlamıs falan dedi :)
bu arada karbonatla yoğurt karısımınıda denedim canım o da gercekten çok etkili yüzüm bembeyaz oldu :a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?