Cilt Bakımı Ürünleri Ten rengi açmak ? (Acil)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

thejasmin

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
37
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar
Benim ten rengim eskiden çok beyazdı fakat tatile gittikçe ve dışarda güneş gördükçe bronzlaşmaya başladı . Özellikle kollarım ve yüzüm . Kollarım ve yüzüm hariç heryerim bembeyaz . Kollarım buğday renginden daha koyu oldu . Ten rengimi açmak için ne yapabilirim ? Herhangi krem , sabun vs. şeyler önerebilirmisiniz ? Acil cevap verirseniz seviniriim :*

hadii kızlarr yardımlarınınızzıı bekliyorummm

Bir kaç önerim olacak;

1- Limon suyu (taze limon) cildinize sürüp yarım saat beklettikten sonra yıkayın. Bunu her gün en az 1 hafta boynca yapmalısınız.
2- 1 kahve fincanı Yoğurt içine, silme 1 çay kaşığı karbonat ve varsa bir kaç damla (4-5) üzüm çekirdeği yağı damlatın, karıştırıp yüzünüze veya vücudunuza sürün. Kuruduktan sonra yıkayın. Bu işlemi de 1 hafta boyunca yapmalısınız.

Ayrıca yaz aylarında gündüz dışarı çıkarken nemlendirici kullanmayın, sadece güneş koruyucu kullanın. Nemlendiriciler teninizin rengini daha da koyulaşmasını sağlar.

Sevgilerle

Bir kaç önerim olacak;

1- Limon suyu (taze limon) cildinize sürüp yarım saat beklettikten sonra yıkayın. Bunu her gün en az 1 hafta boynca yapmalısınız.
2- 1 kahve fincanı Yoğurt içine, silme 1 çay kaşığı karbonat ve varsa bir kaç damla (4-5) üzüm çekirdeği yağı damlatın, karıştırıp yüzünüze veya vücudunuza sürün. Kuruduktan sonra yıkayın. Bu işlemi de 1 hafta boyunca yapmalısınız.

Ayrıca yaz aylarında gündüz dışarı çıkarken nemlendirici kullanmayın, sadece güneş koruyucu kullanın. Nemlendiriciler teninizin rengini daha da koyulaşmasını sağlar.

Sevgilerle

Nasıl nemredirici kullanmayın ben önce nemlendirici krem onun üstüne de 50 faktörlü güneş koruyucu kullanıyorum genelde kış ve yaz yanlış mı yapıyorum bu şekilde doğru mu rengim koyulaşır mı tşk.ler

Yazdığım kürleri uygularken nemlendirici kullanmayın. Kürler bitince tekrar devam edebilirsiniz.
Uygulayacağınız kürler zaten bir hafta ya da 10 günü geçmeyecek.

Sevgiler

Bir kaç önerim olacak;

Sevgilerle

çok teşekkür ederiim ama limon suyunu cildime sürdüğüm zaman yakıyo ve kaşınıyo -.-
Umarım bu önerilerin işime yarar çok teşekkür ederimm :)

daha başkaa önerisi olan yok mu kızlaarr :D
Bu arada tatile gidiyorum ordada bronzlaşıcam kesin 50 faktörlü koruyucular pek fayda etmiyo denize girdiğimiz zaman :ı

Limonun cildini yakmasının sebebı toksınlerı temızler ve gozeneklerı acar lımon cok faydalıdır yuze pekı bu lımon yogurt gıbı seyler ne kadar zamanda etkı eder uzun sure kullanılması gerek sanırım:(

pişmiş domates ve ketçap da cildin rengini korumasına yardım ediyomuş,yani güneşe karşı daha dayanıklı yapıyormuş kızlar. :34:

Nasıl nemredirici kullanmayın ben önce nemlendirici krem onun üstüne de 50 faktörlü güneş koruyucu kullanıyorum genelde kış ve yaz yanlış mı yapıyorum bu şekilde doğru mu rengim koyulaşır mı tşk.ler

Sevgili deniz.deniz.im, ille de nemlendirici sürmeniz gerekliyse öncelikle güneş koruyucunuzu sürün, cildinizin emmesini bekleyin. Eğer cildinizin halen neme ihtiyacı varsa nemlendirici sürün. Yani önce güneş koruyucu, daha sonra nemlendirici... Aslına bakarsanız güneş koruyucu kremler zaten yeterince nemlendiriyor cildi. Bir de nemlendirici kreme gerek kalmaz diye düşünüyorum. İsterseniz sadece güneş kremi kullanarak bir gün deneyin.

Limonun cildini yakmasının sebebı toksınlerı temızler ve gozeneklerı acar lımon cok faydalıdır yuze pekı bu lımon yogurt gıbı seyler ne kadar zamanda etkı eder uzun sure kullanılması gerek sanırım:(

---
haftada 3 kere yapmalısın . Bende domates maskesi kullanıyorum şuan gercekten cildimin rengini açtı sanada öneririm . Başka maskelerde arıyorum şimdi yoğurt maskesini denicem

Limon ve yoğurt kürünün 10 gün içinde etkisini görürsünüz arkadaşlar, ayrıca gece uyumadan önce pamuğa biraz süt dökün ve cildinizi tonik gibi silin. Kuruduktan sonra yıkayın.
Kendim test ettiğim için yazdım. Gündüz nemlendiricileri kullanırken en az SP 15 koruma faktörlü olmasına dikkat edin, İçinde koruma olmayan nemlendiriciler, Güneş ışığını olduğu gibi kendine çekiyor. Böylelikle cilt daha çok kararmaya başlıyor.

Limon ve yoğurt kürünün 10 gün içinde etkisini görürsünüz arkadaşlar, ayrıca gece uyumadan önce pamuğa biraz süt dökün ve cildinizi tonik gibi silin. Kuruduktan sonra yıkayın.
Kendim test ettiğim için yazdım. Gündüz nemlendiricileri kullanırken en az SP 15 koruma faktörlü olmasına dikkat edin, İçinde koruma olmayan nemlendiriciler, Güneş ışığını olduğu gibi kendine çekiyor. Böylelikle cilt daha çok kararmaya başlıyor.

--
teşekkür ederiim

kızlar bunları yiyince cildi içten koruyormuş demek istedim... domates maskesini nasıl ve ne sıklıkla yapıyorsun canım ?

---
canım ilk önce domatesi rendeliyorum rendelikten sonra suyuyla birlikte ( domatesin suyunun fazla olması önemli ) unla karıştırıp macun haline getiriyorum . yaklaşık 15 dakika durucak . Kuruduğu zaman yüzünü yıka farkediceksin beyazladığını :) yani ben yaptıgım zaman herkes yuzun beyazlamıs falan dedi :)
bu arada karbonatla yoğurt karısımınıda denedim canım o da gercekten çok etkili yüzüm bembeyaz oldu :a

Evet domates maskesini ablamda tavsiye etmişti arkadaşlarına, gerçi ablam beyaz tenli olduğu için güneşte biraz çilleniyordu, gerçekten de domates çok iyi gelmişti. Solgar'ın domates hapı var arkadaşlar. Formula snh sanırım
...

---
canım ilk önce domatesi rendeliyorum rendelikten sonra suyuyla birlikte ( domatesin suyunun fazla olması önemli ) unla karıştırıp macun haline getiriyorum . yaklaşık 15 dakika durucak . Kuruduğu zaman yüzünü yıka farkediceksin beyazladığını :) yani ben yaptıgım zaman herkes yuzun beyazlamıs falan dedi :)
bu arada karbonatla yoğurt karısımınıda denedim canım o da gercekten çok etkili yüzüm bembeyaz oldu :a

Canım merhaba çilleri açmak içinde bu maske kullanılsa işe yarar mı ?Çok kremler aldım ama etki etmedi güneş koruyucu kullanıyorum 50 faktörlü fakat gittikçe daha da çok artmaya başladı çillerim. :14::43:

Back
X