cnm jadore var ona bakabilirsin güzel tertemiz bi koku tatlı filan deil temiz temiz yaz hafif bi koku şuan üstümde o var sanki banyo yapmışım gbi kokuyor :)
direkt ten kokulu parfüm istemedim zaten
yanlış ifade ettim sanırım.
hani böyle duştan çıkar çıkmaz temiz kokarsınız ya şampuan gibi duş jeli gibi. Anlatmak istediğim oydu. Böyle şekerli vanilyalı olmayan parfümler.
ten kokusuna pek benzemesede chloe signature aldım kullanıyorum. Mis gibi temizlik kokusu,sanki duştan yeni çıkmışsınız gibi. Parfüm kokusunda nefret ediyorum diyen erkek arkadaşım bunu kullandığım zaman gıkını çıkarmıyor. Sarılıp sarılıp kokluyor :)
ten kokusuna pek benzemesede chloe signature aldım kullanıyorum. Mis gibi temizlik kokusu,sanki duştan yeni çıkmışsınız gibi. Parfüm kokusunda nefret ediyorum diyen erkek arkadaşım bunu kullandığım zaman gıkını çıkarmıyor. Sarılıp sarılıp kokluyor :)
Chloe love tam ten kokusu.
Emotion love kullandim demissin benziyor ama emotion cok daha bayici. Pudrasi daha fazla galiba.
Chloe'den minicik sikarsan erkek arkadasin parfum kullandigini bile anlamaz bence.
canım benim erkek arkadaşımda parfümden nefret ediyor. bende deodorant ayrı parfüm ayrı hepsini kullanıyordum çünkü terim aşırı kokuyordu duştan çıkınca bile terliyordum ama sadece koltuk altımdaydı sorun. deotak diye bir koltuk altı kremi var 14 lira fiyatı ama 4-5 ay gidiyor öyle bereketli. duştan çıkar çıkmaz hafif kokulu bir deodorant (ben rexona duş ferahlığı kullanıyorum) sıkıp hemen onu sürüyorum. ve kesinlikle ama kesinlikle sadece rexona kokuyorum. ve bir daha duş alana kadar deotak kullanmama gerek kalmıyor. ben ki ter kokuma ailem bile üzülürdü şimdi annem bile seviniyor ter kokmadığıma. demem o ki al bu deotak ı duştan sonra fresh bi deodorant sık üstüne deotak sür. hem ter kokmadığın için teninin kokusu örtülmez hem sen rahatsız hissetmezsin :)