- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim :)cnm jadore var ona bakabilirsin güzel tertemiz bi koku tatlı filan deil temiz temiz yaz hafif bi koku şuan üstümde o var sanki banyo yapmışım gbi kokuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim :)cnm jadore var ona bakabilirsin güzel tertemiz bi koku tatlı filan deil temiz temiz yaz hafif bi koku şuan üstümde o var sanki banyo yapmışım gbi kokuyor :)
Versace babyyok mu bilen
resmini koyabilir misiniz acaba parfümünVersace baby
Vucut sıpeylerı var onlardan dene onlar patfumden hafif yada vucud kremlerı hafif kokuludirekt ten kokulu parfüm istemedim zaten
yanlış ifade ettim sanırım.
hani böyle duştan çıkar çıkmaz temiz kokarsınız ya şampuan gibi duş jeli gibi. Anlatmak istediğim oydu. Böyle şekerli vanilyalı olmayan parfümler.
Bunları denemek istersen vucut spreyı 2 sınınde kokusu guzel bej rengı olan net daha haffVucut sıpeylerı var onlardan dene onlar patfumden hafif yada vucud kremlerı hafif kokulu
ilkinin el kremini alıp nefret etmiştim.çok meyveli ekşimsi gelmişti.Bunları denemek istersen vucut spreyı 2 sınınde kokusu guzel bej rengı olan net daha haff
Chloe love tam ten kokusu.ten kokusuna pek benzemesede chloe signature aldım kullanıyorum. Mis gibi temizlik kokusu,sanki duştan yeni çıkmışsınız gibi. Parfüm kokusunda nefret ediyorum diyen erkek arkadaşım bunu kullandığım zaman gıkını çıkarmıyor. Sarılıp sarılıp kokluyor :)