Ten kokusuna en yakın parfüm

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
Merhaba arkadaşlar.
Ben parfüm kullanmayı ,yeni yeni kokular denemeyi çok severim. Sevgilimde tam aksine parfüm sıkmamdan nefret eder.Parfüm kokusunu değil benim kokumu duymak istiyormuş. Yapay birşey kullanınca tenimin kokusu alamıyormuş.. Belkide kullandığım parfümü sevmemiştir diyeceğim ama gerçekten çok açık sözlüdür sevmese değiştir hiç beğenmedim derdi. (bu arada cacharel noa kullanıyorum onun yanına giderken.)

Sanırım en azından onunla buluşmaya giderken parfüm kullanmayı bırakacağım. Ama bundan önce belki seveceği bir koku bulurum umudu taşıyorum. Sizden ten kokusuna en yakın,bebek gibi kokan,yapay olmayan parfüm önerileri bekliyorum.

canm ten kokusuna yakın parfüm bulmak zor bnce bütün parfümler sonucta kmyasal ve içinde alkol oluyo bide tenınle birleşince ortaya farklı bi koku cıkıyo heleki cildin yaglıysa bu daha da kalıcı oluyo ... madem sewgilin ten kokunu seviyo sende onun yanına gderken duşunu al saclarına sac spreyleri oluyo parfüm kokulu sadece saclarına onu sık ve koltuk altı rol -on sür . yada vucut spreyini cok az sacına sık sadece koltuk altı rol-on sürüp gt bölece hem temız hemde kndi ten kokun olur ... bu fikri begenmedysen de tavsiyem bebek kolonyası kullan sadece bileklerine

Herkesin ten kokusu farklı olduğundan ten kokusu diye bir parfüm olamaz.

Kolonya var bebek kokulu, Johnson's baby mi ne onda.

Canım erkek arkadaşın sevmiyorsa senin hafif kokular tercih etmen lazım . Yani hafif ve belli belirsiz bi koku .
Mesela oriflame'de Miss O diye bi parfüm var pembe şişede . Onu benim sevgilim çok seviyor . Çiçeksi ama asla rahatsız etmeyen bi kokudur . Bi iki fıs sıkarsın bence hoşuna gider .

Herkesin ten kokusu farklı olduğundan ten kokusu diye bir parfüm olamaz.
Kolonya var bebek kokulu, Johnson's baby mi ne onda.
direkt ten kokulu parfüm istemedim zaten
yanlış ifade ettim sanırım.
hani böyle duştan çıkar çıkmaz temiz kokarsınız ya şampuan gibi duş jeli gibi. Anlatmak istediğim oydu. Böyle şekerli vanilyalı olmayan parfümler.

o parfümü bir dönem kullanmıştım. şimdi sen söyleyince aklıma geldi
tekrar bakayım :)

haklısın canım kimyasal ve alkol kokusu. Sanırım erkek arkadaşımın hoşlanmadığı şey tamda bunlar.
Burberry body demişler genelde bu tarife uyan. Sen onu denedin mi ?

haklısın canım kimyasal ve alkol kokusu. Sanırım erkek arkadaşımın hoşlanmadığı şey tamda bunlar.
Burberry body demişler genelde bu tarife uyan. Sen onu denedin mi ?
yok canm ten kokusu ile alakası yok o parfümün . benm eşim hiç sevmedi onu ben bi bayanda duydum adını sordum ama ben beyaz tenliym bana yakısmadı erkekler o kokuyu pek begenmiyor diye duydum zaten benm eşim modern muse chic begendi yasemin kokusu bende cok asırı hastası olmasam da onu almayı düşünüyorm ... narsico rodrugiez de güzel bi kez onu sürdügümde eşimyeni banyodan cıkmıs gbi sampuan gbi kokutugunu sölemişti ...

o parfümü bir dönem kullanmıştım. şimdi sen söyleyince aklıma geldi
tekrar bakayım :)
Bu parfüm gerçekten baya güzel alkol kokusu yok hiç rahatsız etmiyor :) bence sever bunu iki fis sikarsin

hangisi canım. onun renkleri var ya

Lacoste Pour Femme ve Chloe Love hafif kokular deneyebilirsin.Birde yeni keşfettiğim Calvin Kleın Beauty.Hafif bir koku,mis gibi yasemin kokuyor.tavsiye ederim.

Lacoste Pour Femme ve Chloe Love hafif kokular deneyebilirsin.Birde yeni keşfettiğim Calvin Kleın Beauty.Hafif bir koku,mis gibi yasemin kokuyor.tavsiye ederim.
lacoste pour femme bir dönem kullandım çok severim. Tekrar deneyebilirim.
Chloe love yerine emotion love kullandım. Birebir aynı kokuları.
Beauty kullanmadım ama denedim gerçekten çok güzel. onu alabilirim. çok teşekkür ederim.

Ck beauty ben bi şişe yarısında dayanamadım anneme verdim zevk meselesi tabi ama bu parfüm çok tek düze bi koku değişmiyor ağırlaşmıyor hafiflemiyor hep aynı kalıyor annemdede aynısı oldu sevmiyorum valla (
Lacostum benim ilk göz ağrım çok güzel ya bunu kullanabilrsin rahatsız etmeyen bambaşka güzellikte bi koku

Ayrıca sana önerebileceğim iki parfüm daha ZARA ROSE ve YVES ROCHER EVİDENCE
Çok güzeldir misler gibi rahatsız etmeyen buram buram yayılmayan ama yanına yaklaşan sana sarılan kokunu alır tene yakın kalan kokulardır bi bak istersen

cnm jadore var ona bakabilirsin güzel tertemiz bi koku tatlı filan deil temiz temiz yaz hafif bi koku şuan üstümde o var sanki banyo yapmışım gbi kokuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…