- Konu Sahibi fataldanger
Merhabalar, daha önce temudan alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir site midir acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,Merhabalar, daha önce temudan alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir site midir acaba?
Ben geçen yaz yapmıştım. Hızlı ve güvenliydi.Merhabalar, daha önce temudan alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir site midir acaba?
Ne kadar zaman içinde geldi?Ben geçen yaz yapmıştım. Hızlı ve güvenliydi.
Öncelikle teşekkür ederim. Güvenlik için korsan kartla alışveriş yapılması gerekiyormuş sanırım. Korsan kart nasıl oluşturabilirim yardımcı olur musunuz?Biz yapıyoruz. Ürünler geliyor sorun yaşamadık
Çok teşekkür ediyorum. Sizce korsan kartla mı alışveriş yapmak gerekir?Biz de yapıyoruz, açıklamalara dikkat edin ölçülere ebatlara yeter, ben hıc sıkıntı yaşamadım, eşim dikkat etmediği için sıkıntı yaşadı ama kendi hatasıydı ne aldığına bakmamış, şimdi bensiz almıyor birşey
Yoo normal kartla alıp bilgi kaydetmiyoruz biz o kadar, sıkıntılı bı uygulama değil, hiçbir uygulamaya kaydetmiyorum ben şifre bilgiÇok teşekkür ediyorum. Sizce korsan kartla mı alışveriş yapmak gerekir?