Yatak Odası Dekorasyonu tempur yatak kullanan var mı

berils

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
175
3
tempur yatak kullanan varsa lütfen yatak hakkında yorumlarınızı yazın kızlar

ben tempur 21 orjinal yatak aldım bu üçüncü hafta hala alışamadık sabahları hiç dinlenmeden kalkıyorum...

almışken iyisi olsun dedik keşke demez olaydım gidip yaylı bir yatak alıp mis gibi yalana yaylana yataydım keşke :)

canım tempurun özelliği nedir bende yatak almak üzereyim bilgi verirsen çok sevinirim yatsandan mı aldın

Canim iyi bir uyku icin ideal deniyordu tempur icin yatsandan aldik
Ben her gun dayak yemiş gibi kalkiyorum

Firma uç haftada alişirsiniz dedi bu üçüncü hafta alisamadim
Süngerimsi bir yatak yatinca vucudun seklini aliyor icine gömülüyorsun dönmrk istesen önce gömüldüğün yerden cıkman gerekuyor

biz tempur 19 luk aldık çok yumuşak geldi
sonra tempur orjinal 21 le değiştirdik bunda da yatarken bir dirençle karşılaşıyorum sonra içine gömülüyor dönmek istediğimde önce gömüldüğüm yerden çıkmaya çalışıyorum ( 1.72 ye 70 kiloyum ) hani çok kilo olsa ondan diyeceğim
bu üçüncü hafta alışmaya çalışıyorum alışamazsam değiştirme süresi bir ay
tempur kullanan varsa lütfen yazsın.... ( paramızla rezil olduk sabahlarıhiçdinlenmeden kalkıyorum)

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

tempur bel fitigi amaliyati olan kisiler icin cok mukemmel dir .... bel agrisi olan kisiler icinde iyidir yanliz benim tavsiye edebilecegim yatak sadece pocketvering 7 zone ... markasi _swiss sense__ubica kaliteli olanidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…