Temporal Facelift Güncelleme 8. Ay

Sedish

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
152
66
39
Herkese yeniden merhaba😊
Bugün itibariyle temporal facelift ve gözkapağı ameliyatımın üzerinden tam 8 ay geçti.

Şimdiki sorunum yüz simetrimin bozulması.
Bu ameliyatı olup bu sorunu yaşayan var mıdır?
Sanki gözaltımdan başlayarak yanak bölümüm uzadı.
Yüzüm daha uzun görünüyor. Anlayamıyorum.
Sinirlerim çok bozulmaya başladı her ay başka birşey gözüme batıyor.
Lütfen bu ameliyatı olacaksanız iyi düşünün, benim psikolojim bozuldu artık aynaya bakmaktan.

Bu ameliyatı olan ya da konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi lütfen.

Gecmiş olsun endoskopıkmı oldunuz. Doktorunuz kımdı sıkayetlerınızı paylasınca size ne onerdı mesela yaptıgı işlemın arkasında duruyormu

Gecmiş olsun endoskopıkmı oldunuz. Doktorunuz kımdı sıkayetlerınızı paylasınca size ne onerdı mesela yaptıgı işlemın arkasında duruyormu

Teşekkürler. Smas deri ile yapıldı demişti ama inanmıyorum yoksa orta yanak kısmı bu kadar çabuk düşmezdi ki. Doktorum bağdat caddesinde bir doktor.

Henüz bu durumu kendisiyle paylaşmadım ama alacağım cevapları da az çok tahmin ediyorum.
Çok güzel oldun sana öyle geliyor vs vs..
Doktorlar asla size hak vermiyor, her şey para alıp ameliyatı yapana kadar.

Teşekkürler. Smas deri ile yapıldı demişti ama inanmıyorum yoksa orta yanak kısmı bu kadar çabuk düşmezdi ki. Doktorum bağdat caddesinde bir doktor.

Henüz bu durumu kendisiyle paylaşmadım ama alacağım cevapları da az çok tahmin ediyorum.
Çok güzel oldun sana öyle geliyor vs vs..
Doktorlar asla size hak vermiyor, her şey para alıp ameliyatı yapana kadar.
Geçmiş olsun aynen dediğiniz gibi. Parayı alana kadar her şey iyi. Ama olumsuz bir şey dediğinizde kendileri hep haklı. Ben de 4 gün önce bağdat caddesinde bir dr a boyun germe oldum. Ben de fazla deri yoktu gıdı da yoktu. Görüştüğüm her cerrah boynumda fazla deri olmadığını ameliyata uygun olmadığımı demişti. Ben boyun hareketiyle oluşan çizgilerden rahatsızdım. Bu dr Ben yaparım dedi. Klinikte yaptı. Kabus gibiydi. Sol tarafı yaptı sonra ortadan yok oldu. Hemşireye dr nerde dedim tuvalette dedi. İnanın 1 saat ayrıca sol tarafı yapması için ameliyat masasında bekledim. Uyuşukluk geçti korkunç ağrı duydum. Gıdım yoktu oradan da lipo ile yağ aldı. Kafadan sakat mıdır nedir. Gözleri de eye fox yapayım para almam dedi . Dedim ki sakın istemiyorum. Boynum en az 2saat sürdü. Dudağımın altında solda kayma var. 4 gündür geçmedi. Bugün aynaya baktım şişlik indikçe o şikayet ettiğim çizgiler yine çıkmaya başlamış. Yani olmayacak belli. Nefret ettim bu estetikçi kasaplardan. Boynumda korkunç morluklar ağzım yamuk ve şimdiden belli sonuç iyi olmayacak. Paramı almak için kabul etti. Yani ameliyat olup memnun olan çok az kişi var.

Son düzenleme:
Ya cıldırıcam hiçkimse memnun değil ama adamlar hala kesıp bıcmeye devam edıyor. Hıcbır yaptırım yok. Ustelık fıyatlar ınanılmaz. Hastalar doktor ismi vermeye bıle cekınıyor bu ulkede yaptırım olmazsa bu tarz şeyleri cok okuyacagız. Yıllardır yuz germe arastırıyorum sanırım artık pes edecegım

Evet fiyatlar çok yüksek ve her gün daha da artıyor. Ben fiyatı da geçtim memnun kalsam parayı önemsemiyordum ama parayla bile olmuyor bu işler.
instagramda bir ton fotoğraf var ve hepsi kusursuz ama gerçek hayatta memnun olan kimse yok, herkesin problemleri var.

Geçmiş olsun aynen dediğiniz gibi. Parayı alana kadar her şey iyi. Ama olumsuz bir şey dediğinizde kendileri hep haklı. Ben de 4 gün önce bağdat caddesinde bir dr a boyun germe oldum. Ben de fazla deri yoktu gıdı da yoktu. Görüştüğüm her cerrah boynumda fazla deri olmadığını ameliyata uygun olmadığımı demişti. Ben boyun hareketiyle oluşan çizgilerden rahatsızdım. Bu dr Ben yaparım dedi. Klinikte yaptı. Kabus gibiydi. Sol tarafı yaptı sonra ortadan yok oldu. Hemşireye dr nerde dedim tuvalette dedi. İnanın 1 saat ayrıca sol tarafı yapması için ameliyat masasında bekledim. Uyuşukluk geçti korkunç ağrı duydum. Gıdım yoktu oradan da lipo ile yağ aldı. Kafadan sakat mıdır nedir. Gözleri de eye fox yapayım para almam dedi . Dedim ki sakın istemiyorum. Boynum en az 2saat sürdü. Dudağımın altında solda kayma var. 4 gündür geçmedi. Bugün aynaya baktım şişlik indikçe o şikayet ettiğim çizgiler yine çıkmaya başlamış. Yani olmayacak belli. Nefret ettim bu estetikçi kasaplardan. Boynumda korkunç morluklar ağzım yamuk ve şimdiden belli sonuç iyi olmayacak. Paramı almak için kabul etti. Yani ameliyat olup memnun olan çok az kişi var.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.
Bu konuda hiç bilgim yok maalesef.
Başka bir doktora gittiniz mi?

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm.
Bu konuda hiç bilgim yok maalesef.
Başka bir doktora gittiniz mi?
Daha gitmedim. Çünkü henüz 1 hafta oldu. Dikişler 15 gün sonra alınacak. Eriyen dikiş ama düşmezse alacaklar. O arada dr la görüşeceğim. Sıkıntı hep yuvarlak cevapları verilmesi. Klasiktir zaten. Hep geçecek söylemleri. Şu ağzım düzelse başka bir şey istemiyorum. Felçli gibi. Çok teşekkür ediyorum canım.

Daha gitmedim. Çünkü henüz 1 hafta oldu. Dikişler 15 gün sonra alınacak. Eriyen dikiş ama düşmezse alacaklar. O arada dr la görüşeceğim. Sıkıntı hep yuvarlak cevapları verilmesi. Klasiktir zaten. Hep geçecek söylemleri. Şu ağzım düzelse başka bir şey istemiyorum. Felçli gibi. Çok teşekkür ediyorum canım.

Emin olun bütün doktorlar aynı şekilde.
Ameliyat olana kadar ya da işlemi yapana kadar
ne kadar ilgili, anlayışlı iseler; işlemler sonrası nedense yüzeysel, kaçamak cevaplar, dediğiniz gibi bu bir klasik.
Ben de doktoruma şikayetlerimden bahsettiğimde, sürekli bana çok güzel olduğumdan bahsedip durmuştu son gittiğimde, asla anlamıyor, anlamak istemiyorlar, çünkü işlerine gelmiyor.
Umarım düzelir, dualarım sizinle.

X