- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya22
Arkadaşlar soğan kürü hakkında ne düşünüyorsunuz ve nasıl yapılıyor bilenler yorum yazabilir mi kaç aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi sorunun yoksa ovulasyon testi yap bence ben yaptım ilk denemede oldu şimdi 3 haftalık hamileyim acilde öğrendim biraz daha geçsin doktora gidicemArkadaşlar soğan kürü hakkında ne düşünüyorsunuz ve nasıl yapılıyor bilenler yorum yazabilir mi kaç aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor.
3 haftalık mi maşallah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl belirtileriniz oldu da bu kadar çabuk öğrenebildiniz?Bi sorunun yoksa ovulasyon testi yap bence ben yaptım ilk denemede oldu şimdi 3 haftalık hamileyim acilde öğrendim biraz daha geçsin doktora gidicem
Sağlıkla inş canım.. ovulasyona pek gerek duymuyorum ben günümü biliyorum aslında canım ama yine de yapayım bakalımBi sorunun yoksa ovulasyon testi yap bence ben yaptım ilk denemede oldu şimdi 3 haftalık hamileyim acilde öğrendim biraz daha geçsin doktora gidicem
Benim tansiyonum çok düşüyodu bide karnım çok ağrıyodu acile gittim şüphe var dedim baktılar hamileyim sonra serum taktılar3 haftalık mi maşallah, Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Nasıl belirtileriniz oldu da bu kadar çabuk öğrenebildiniz?
Yap bence bende biliyodum sanıyodum ama öyle olmuyomuş hayırlısı genedeSağlıkla inş canım.. ovulasyona pek gerek duymuyorum ben günümü biliyorum aslında canım ama yine de yapayım bakalım
Aaa tamam canım reglim bitince alayım ben de yapayım testi çok teşekkürlerYap bence bende biliyodum sanıyodum ama öyle olmuyomuş hayırlısı genede![]()
Soğan kürünü yaptınız mı hiçNe güzel maşallah, Allah bize de nasip etsin inşallah![]()
Evet yaptım iki ay üst üste ama her seferinde 5er gün kullanabildim midemi çok kötü yaptı. Yaşım 33 ve 3. Ay bitecek bu ay rahim filmi mi çekilsem acaba diyorum.Soğan kürünü yaptınız mı hiç
Canım yaşın büyük değil ben de 28 koronadan dolayı da hastaneye gitmek istemiyorum bi düşüğüm de varEvet yaptım iki ay üst üste ama her seferinde 5er gün kullanabildim midemi çok kötü yaptı. Yaşım 33 ve 3. Ay bitecek bu ay rahim filmi mi çekilsem acaba diyorum.
Hiçbir sorun yokken bile tutma şansı %25 canım yumurtlama döneminde yani elbet tutar kafaya takıyoruz galibaCanım yaşın büyük değil ben de 28 koronadan dolayı da hastaneye gitmek istemiyorum bi düşüğüm de var
Büyük değil de küçük de değil :) tüp tıkanıklığı fln varsa açılır belki çok beklemeyeyim diyorum erken mi olur sizce?Canım yaşın büyük değil ben de 28 koronadan dolayı da hastaneye gitmek istemiyorum bi düşüğüm de var
Tüplerin kapalı olması zor ihtimal hem gönlünü ferah tutvalla canım benim bu ay gidecektim aslında dedim bi ay daha dayanayım bir de reglin 3. Günü gitmek lazımmış benim pazara denk geliyor hastane yok bu ay daha sabredecem sen git git inş hiçbir sorun yoktur
Canım ben de yaptım erken gebelik negatif çıktı ve doğruydu... adetin gecikti mi peki seninMerhaba hanımlar,
Ümitlerimi temmuza taşımak istiyorum. Haziran ayında ovülasyon testi denedim. Yumurtlama ve 3 gün sonrası her günü değerlendirdim. 1 yıl önce laporoskopi ve rahim filmi işlemleri yaşadım. Bu işlemlerden sonra 30 günde 1 düzenli gidiyordu döngüm. Şimdi 35-45 günde bir değişiyor, son dönemlerde stres kaynaklı gecikmeler yaşıyorum. Yumurtlamayı 20. Günde gördüm. Ovülasyonun 13. Günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ne kadar zaman sonra regl olabilirim bilmiyorum bu yüzden de umudumu Temmuza ertelemeye karar verdim. Her şeye rağmen ihtimal var mıdır ki? Bu ay çok umutluydum ya. Bir sürü de belirti yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Teşekkürler şimdiden
Henüz gecikmediğini düşünüyorum çünkü düzensiz. Zaten en erken 30 günde oluyordu geçen ay 35 günde ondan önceki 2 ay 45 günde oldu. 4-5 temmuzda bat. (35 gün için hesap edersem) 5 gün kala erken test sonuç verir diye düşündüm ben de. Sonra da doktoru aradım dayanamayıp, çok aceleci davrandığımı idrar tahlili için erken olduğunu, istersem kan tahlili yaptırmamı söyledi. Ama ben kan tahlilinde negatif görmekten korktuğumdan bir hafta daha böyle beklemeye karar verdim. Bir Umut işte...Canım ben de yaptım erken gebelik negatif çıktı ve doğruydu... adetin gecikti mi peki senin