Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gozkapagi ve orta yüz germe düşünüyorum ntavsiye edebilcginz doktor var miKızlar selam. Ben temmuzum ilk haftası Ahmet Karacalar’a tüm bacak superdry oluyor. 1-1,5 ay sonra da karın ve bel liposuction olucam. Yaptıran arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim, süreciniz nasıl geçti?
Malesef bilmiyorumBen gozkapagi ve orta yüz germe düşünüyorum ntavsiye edebilcginz doktor var mi
Kızlar selam. Ben temmuzum ilk haftası Ahmet Karacalar’a tüm bacak superdry oluyor. 1-1,5 ay sonra da karın ve bel liposuction olucam. Yaptıran arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim, süreciniz nasıl geçti?
Öncelikle çok teşekkür ederim. Evet dizin bir karış üzerine kadar yapılabiliyor superdry, sanırım diğer taraflar lipo olarak uygulanacak. Ben de çok heyecanlıyım. Ve kesinlikle sizinle aynı şekilde düşünüyorum yani işte “genetiktir,bir şey yapılamaz” gibi düşünceler eskide kaldı bence de. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğimÇok heyecanlıyım, lütfen gelişmeleri paylaş olur mu?
Bende olacağım ne kadar ücret ödeyeceksiniz pekiKızlar selam. Ben temmuzum ilk haftası Ahmet Karacalar’a tüm bacak superdry oluyor. 1-1,5 ay sonra da karın ve bel liposuction olucam. Yaptıran arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim, süreciniz nasıl geçti?
Herkese farklı oluyor bu yüzden söylemem doğru olmaz, doktora konuşmanızı öneririmBende olacağım ne kadar ücret ödeyeceksiniz peki
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. inşallah rahat atlatırsınız süreci. Nisan'da vaser lipo olmuş biri olarak yazın biraz zorlanabileceğinizi düşünüyorum. Bir süre, yaklaşık 6-8 hafta korse giymeniz gerekecek. Ve korseyle sıcaklarda giyinmek gerçekten zor olabiliyor. İmkanınız varsa eylül ekime erteleseniz bence iyileşme sürecinde daha rahat edersiniz.Kızlar selam. Ben temmuzum ilk haftası Ahmet Karacalar’a tüm bacak superdry oluyor. 1-1,5 ay sonra da karın ve bel liposuction olucam. Yaptıran arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim, süreciniz nasıl geçti?
Merhaba, çok teşekkür ederim. Malesef iş hayatımdan dolayı eylül’e kadar iyileşmiş olmam gerekiyor, bu yüzden yazı düşündüm, yoksa çok haklısınızMerhaba. Öncelikle hayırlı olsun. inşallah rahat atlatırsınız süreci. Nisan'da vaser lipo olmuş biri olarak yazın biraz zorlanabileceğinizi düşünüyorum. Bir süre, yaklaşık 6-8 hafta korse giymeniz gerekecek. Ve korseyle sıcaklarda giyinmek gerçekten zor olabiliyor. İmkanınız varsa eylül ekime erteleseniz bence iyileşme sürecinde daha rahat edersiniz.
Şimdiden geçmiş olsun
Merhaba, çok teşekkür ederim. Malesef iş hayatımdan dolayı eylül’e kadar iyileşmiş olmam gerekiyor, bu yüzden yazı düşündüm, yoksa çok haklısınız![]()