hayırlı olsun canım ozaman aynı zamanda başlıyoruz bende 12 temmuzdaTemmuz da başlıyorum 2. Haftası adetle birlikte.
hayırlı olsun canım şimdiden bende fazla olursa dondurmayı düşünüyorum problem ne senin canımhayırlı olsun canım ozaman aynı zamanda başlıyoruz bende 12 temmuzda
benim sorun pko yumurtalarim aşırı uyarılıyor ve ohss oluyorum bu yüzden transferim olmadı. şimdi hazırlıklar başladı kısmet olursa temmuz sonu gibi transferim olucakhayırlı olsun canım şimdiden bende fazla olursa dondurmayı düşünüyorum problem ne senin canım
hayırlı olsun canımbenim sorun pko yumurtalarim aşırı uyarılıyor ve ohss oluyorum bu yüzden transferim olmadı. şimdi hazırlıklar başladı kısmet olursa temmuz sonu gibi transferim olucak
ben izmirdeyim. onlar hakkin hic bikgim yok canımhayırlı olsun canım
birde kızlar bişey soracağım sizce antalya memorialmı yoksa eskşhr acıbadem mi
Ooo hemde nasıl :) daha çok sonuca yönelik benim heyecan hiç olumsuz düşünmüyorum ama ya olursa diye aklımın köşesinden geçmiyor değil. Sizinde ilk olacak demiarakdaşlar dün görüştüm eskişehirde karar kıldım fatih öğünçle başlayacağız inşallah heyecan basmaya başladı sizdede varmı
evet canım ya benim tüplerde tıkanıklık vardı işte ya yine olurmu diye aklıma takılıyordu dr da onun için laparoskopi yaptık zaten raht ol falan diye yinede nebilyim ya işte birde bana e vitamini eşimede progeny yazdı temmuz 12 gibi inşallahOoo hemde nasıl :) daha çok sonuca yönelik benim heyecan hiç olumsuz düşünmüyorum ama ya olursa diye aklımın köşesinden geçmiyor değil. Sizinde ilk olacak demi
Eşinde ne sorun var ?evet canım ya benim tüplerde tıkanıklık vardı işte ya yine olurmu diye aklıma takılıyordu dr da onun için laparoskopi yaptık zaten raht ol falan diye yinede nebilyim ya işte birde bana e vitamini eşimede progeny yazdı temmuz 12 gibi inşallah
Ankarada yaptırcam bensen nerde yaptırıyorsun canım
inşallahh pozitif olur ya birde sen embryo dondurma yapacakmısım canımAnkarada yaptırcam ben
Tabi canım inşallah hersey güzel giderde embriyo da dondururuminşallahh pozitif olur ya birde sen embryo dondurma yapacakmısım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?