Geçmil olsun nasıl geçti opumerhaba, benim de yarın opu olacak. çok heyecanlı :)
önerilere açığım kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmil olsun nasıl geçti opumerhaba, benim de yarın opu olacak. çok heyecanlı :)
önerilere açığım kızlar
Dört yumurtam vardı zaten amh 0.06oldugu için yarın haber vericekler bakalım 16saat sonra belli olur dedi sonra da gelişimine mi bakicaz üçüncü gün beşinci gün olayı mi karnin biraz şiş ve gaz varmış gibi yoksa çok iyiyim hiç bir sknti olmadi seferde mi toplayacak doktorunuz yumurta.
Teşekkür ederimGeçmil olsun nasıl geçti opu
Merhaba. Ben de pazartesi opu olacağım. Heyecanlıyım. Kaç yumurta toplandığı, kaçının dolu olduğu söyleniyor mu işlem sonrasında?Teşekkür ederim
Beklediğimden daha kolay geçti. Hiç bir şey hatırlamıyorum çünkü
Uyumadan önce heyecan vardı stres vardı. Uyanınca bir şey anlamadım. Çok şükür geldi geçti buda
İyi geçmesine çok sevğndim merede tedavi görüyorsunuzTeşekkür ederim
Beklediğimden daha kolay geçti. Hiç bir şey hatırlamıyorum çünkü
Uyumadan önce heyecan vardı stres vardı. Uyanınca bir şey anlamadım. Çok şükür geldi geçti buda
Ben de yarın opuya gdiyorum dun aksam 10da catlatma ignelerimi oldum beni biraz sersemletti igneler uykulu gezdim butun gun. Ben de islemden korkmuyorum ama su acaba bos mu dolu mu meselesi beni yiyor zaten iki tane yumurta var alınacakMerhaba. Ben de pazartesi opu olacağım. Heyecanlıyım. Kaç yumurta toplandığı, kaçının dolu olduğu söyleniyor mu işlem sonrasında?
Beni de tedirgin eden konu bu açıkçası. Tabi sonrasında da kaçının beşinci güne gideceği. İnşallah dolu ve kaliteli yumurtalarımız olurBen de yarın opuya gdiyorum dun aksam 10da catlatma ignelerimi oldum beni biraz sersemletti igneler uykulu gezdim butun gun. Ben de islemden korkmuyorum ama su acaba bos mu dolu mu meselesi beni yiyor zaten iki tane yumurta var alınacak
Toplam uc folikul gorduk 22, 18 ve 10 mm 10 olanın yetisecegine ihtimal vermiyorum ama bakalım sizin kac goruldu?Beni de tedirgin eden konu bu açıkçası. Tabi sonrasında da kaçının beşinci güne gideceği. İnşallah dolu ve kaliteli yumurtalarımız olur
Son kontrolde kaç yumurtadan bahsetti doktorunuz?
Toplam uc folikul gorduk 22, 18 ve 10 mm 10 olanın yetisecegine ihtimal vermiyorum ama bakalım sizin kac goruldu?Beni de tedirgin eden konu bu açıkçası. Tabi sonrasında da kaçının beşinci güne gideceği. İnşallah dolu ve kaliteli yumurtalarımız olur
Son kontrolde kaç yumurtadan bahsetti doktorunuz?
O zaman sizin Amh değeriniz mi düşük o yüzden mi tüp bebek tedavisine başladınız? İnşallah altın yumurtalarınızdır. Benim Amh değerim yüksek o yüzden yumurtam da çok. 22 folikül gördü doktorum ve en az 20 tanesini toplarız dedi.Toplam uc folikul gorduk 22, 18 ve 10 mm 10 olanın yetisecegine ihtimal vermiyorum ama bakalım sizin kac goruldu?
Pembemavi hastanesindeİyi geçmesine çok sevğndim merede tedavi görüyorsunuz
Genel anestezi ile mi oluyor opu?Pembemavi hastanesinde
İkimiz icin de hayırlısı olsun simdiden gecmis olsunO zaman sizin Amh değeriniz mi düşük o yüzden mi tüp bebek tedavisine başladınız? İnşallah altın yumurtalarınızdır. Benim Amh değerim yüksek o yüzden yumurtam da çok. 22 folikül gördü doktorum ve en az 20 tanesini toplarız dedi.
Hayırlı olsun İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınMerhabalar ben opumu oldum simdi bekleme sürecindeyim embriyolarla ilgili pazartesi bilgi vermeye baslayacagiz dediler bu normal mi deneyimli arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim
EvetGenel anestezi ile mi oluyor opu?
Canım trasfer oldun muYürüyüş önemli .bol su içmek.ceviz badem incir kefir avakado bunlardan yiyorum bakalım...ins fayda olur ...stres olmayın deniliyor o da olmazsa tamamdır
Perşembe opu oldum canim...beş yumurta toplandı ucu dollenme yolunda denildi...bugün arafilar biri iptal olmuş..ikisi dondurulmuş birinci kalite değil ama güzel dedi.. salı günü aricaklar gelişme olursa diye.. inşallah gelişir..bir buçuk ay rahim dinlenme dedi Dr... beklemedeyim canim...kafamda deli sorularCanım trasfer oldun mu
Hayırlısı cnm en azından dondurulmuş yumurtan var şimdi kendi bedenini hazırla stresten uzak dur vakti geldiginde ins müjdeli haberi alPerşembe opu oldum canim...beş yumurta toplandı ucu dollenme yolunda denildi...bugün arafilar biri iptal olmuş..ikisi dondurulmuş birinci kalite değil ama güzel dedi.. salı günü aricaklar gelişme olursa diye.. inşallah gelişir..bir buçuk ay rahim dinlenme dedi Dr... beklemedeyim canim...kafamda deli sorular