Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz için Haziran'da adet oldum bende ondan sonra başladık pazartesi OPU ins seninde çok güzel geçer tedavi sürecin benim yumurtam azz. Bakalım ya nasipMerhaba kızlar benim de 1.2 güne adetim gelecek ve tüp Bebek sürecine giriyorum kısmetse. Sanırım temmuZ sonu opu olur diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun inşaallah hakkımızda
Hadi bakalım hepimizden güzel haberler gelsin insMerhaba bende pazartesi guju baalasim sürece gonal f pergoveris devam.sali gunu gel dedi dr..muhtemel opu ya salı ya çarşamba ..inşallah hayirlisiyla gecer
Aminn insallahh ...transfer ne zaman olur bakalım ..güzel guzel embriyolar oluşsun inşallah ilk kez olacağım tüp bebek hayirlisiHadi bakalım hepimizden güzel haberler gelsin ins
Bende ilk defa olucam pazartesi toplamadan sonra belli olucak taze transfer mi yoksa donmus mu ins içi dolu sağlıklı embiriyo olurAminn insallahh ...transfer ne zaman olur bakalım ..güzel guzel embriyolar oluşsun inşallah ilk kez olacağım tüp bebek hayirlisi
Aminn canim aminn..aynı zamanlarda sureclrimiz...zamanda yaklaşıyor.. rabbim yardımcımiz olsunBende ilk defa olucam pazartesi toplamadan sonra belli olucak taze transfer mi yoksa donmus mu ins içi dolu sağlıklı embiriyo olur
Nelere dikkat ediyorusunuz yeme içme olarak canimBende ilk defa olucam pazartesi toplamadan sonra belli olucak taze transfer mi yoksa donmus mu ins içi dolu sağlıklı embiriyo olur
Bugün başlacam bakalım.ne yapa bilirim ben bu süreçte dikkat etmedim şuan ne yapsam diye düşünüyorum iki günüm var ama bakalım senin dikkat ettiğin bişey var miNelere dikkat ediyorusunuz yeme içme olarak canim
Yürüyüş önemli .bol su içmek.ceviz badem incir kefir avakado bunlardan yiyorum bakalım...ins fayda olur ...stres olmayın deniliyor o da olmazsa tamamdırBugün başlacam bakalım.ne yapa bilirim ben bu süreçte dikkat etmedim şuan ne yapsam diye düşünüyorum iki günüm var ama bakalım senin dikkat ettiğin bişey var mi
Stres olmasa zaten çoktan 2.. çocuğumuz olmuştu herşey kafada bitiyor diyorlarYürüyüş önemli .bol su içmek.ceviz badem incir kefir avakado bunlardan yiyorum bakalım...ins fayda olur ...stres olmayın deniliyor o da olmazsa tamamdır
Ne kadar çıktı yumrukta ne durumdasin cnm döllenme olmuşturAmin hepimiz için Haziran'da adet oldum bende ondan sonra başladık pazartesi OPU ins seninde çok güzel geçer tedavi sürecin benim yumurtam azz. Bakalım ya nasip
Dört yumurtam vardı zaten amh 0.06oldugu için yarın haber vericekler bakalım 16saat sonra belli olur dedi sonra da gelişimine mi bakicaz üçüncü gün beşinci gün olayı mi karnin biraz şiş ve gaz varmış gibi yoksa çok iyiyim hiç bir sknti olmadiNe kadar çıktı yumrukta ne durumdasin cnm döllenme olmuştur
Hayırlısı olsun cnm çoku azı önemli değil önemli olan içi dolu ve altın yumrukta olması cnm. Bebek için tek yumurta tek Sperm yetiyor inşallah Allahin iziyle olacak cnmDört yumurtam vardı zaten amh 0.06oldugu için yarın haber vericekler bakalım 16saat sonra belli olur dedi sonra da gelişimine mi bakicaz üçüncü gün beşinci gün olayı mi karnin biraz şiş ve gaz varmış gibi yoksa çok iyiyim hiç bir sknti olmadi
Amin cnm ins rabbim ol derse oluyur biz elimizden geleni yapıyoruzHayırlısı olsun cnm çoku azı önemli değil önemli olan içi dolu ve altın yumrukta olması cnm. Bebek için tek yumurta tek Sperm yetiyor inşallah Allahin iziyle olacak cnm