Oglum kucaga cok fena alıstı kızlar 3 saattir yataga koydugum anda baslıyo bagrınmaya sakın siz siz olun alıstırmayınsenağlama
gamzecim sab simplexi nasıl kulanıyorsun emzirmeden öncemi sonramı yaa bende neden işe yaramadı cıldırıcam ama yaa
bugün kontolümüz vardı 1 ay+1günlük
kilomuz: 4,100grm
boy:52
baş cevresi:35,8cm
gaz sorunumuzu söyledim colinox diye bir damla yazdı kızlar cok iyi geldi vallahi cıkartı cok şükür gazını her bebege farklı etki yapıyor damlalar bize bu iyi geldi sab simplex işe yaramadı vallahi..
yarın usg cekilicek kalca cıkıklıgı varmı diye her bebege yaptırıyormuş yarın sabah yaptırıcaz onuda
herşeyine maşallah cok iyi dedi kilosu boyu falan anne sütü yarıyormuş kuzuma bide kakamızı zor yapıyorduk sürekli ıkınma faliyetlerindeydi kızım onun icinde hakiki zeytinyagı dedi bir cay kaşıgı günde 2.ci sarılık aşısı oldu agustosta yok eylülde bcg aşımız var bizim 1 aylık sonuclarımız böyle işte kızlar a.s.
bugün kontolümüz vardı 1 ay+1günlük
kilomuz: 4,100grm
boy:52
baş cevresi:35,8cm
gaz sorunumuzu söyledim colinox diye bir damla yazdı kızlar cok iyi geldi vallahi cıkartı cok şükür gazını her bebege farklı etki yapıyor damlalar bize bu iyi geldi sab simplex işe yaramadı vallahi..
yarın usg cekilicek kalca cıkıklıgı varmı diye her bebege yaptırıyormuş yarın sabah yaptırıcaz onuda
herşeyine maşallah cok iyi dedi kilosu boyu falan anne sütü yarıyormuş kuzuma bide kakamızı zor yapıyorduk sürekli ıkınma faliyetlerindeydi kızım onun icinde hakiki zeytinyagı dedi bir cay kaşıgı günde 2.ci sarılık aşısı oldu agustosta yok eylülde bcg aşımız var bizim 1 aylık sonuclarımız böyle işte kızlar a.s.
maşallah dileme
arzucum asıyı saglık ocagında mı hastanede mi yaptırdın
ben hastanede yaptırdım kontrollerinini falan yaptı kendiside aşıyı yaptı gamzenin dedigi gibi eczaneden almadım ben bişi doktorda var zaten kadın kendi yapıyor ben sadece muane ücreti verdim aşı ücreti yokmaşallah dileme
arzucum asıyı saglık ocagında mı hastanede mi yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?