Nişan Temmuz ayında Nişanlaacaklar parmak kaldırsın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ooo sevgi çok az zamanın kalmış
Ankara'nın neresinde oturuyorsun bilmem ama sana çok güzel bir yer öenrebilirm kuaför için
adam istediğinin aynısını yapıyo
makyaj yapan kızda çok başarılı ve fiyatta uygun

oske pahallıymış beyaz eşyalar. ben 5 falan tutar sanıyordum. kızlar bizim nerde yaşıcağımız belli değil. ya istanbul ya kıbrıs. eğer kıbrıs olursa geçici olacağı için herşeyi almayı planlamıyorum yemek odası falan. bakalım. herkese kolay gelsin

off bu belirsizliklerde çok zor oluyor değilmi
Bizde İstanbulda yaşayacağımız için mecbur İstanbuldan alcazz
aslında arçelik veya beko falan alsan 5 e alırsında
siemens biraz pahalı ohaoldumsmile

off belirsizliklerden nefret eden bi insanımdır
herşey net ve kesin olmalıdır benim hayatımda
ama nişanlımsa tam tersi biri
daha ne zaman ewleneceğimiz bile belli değil
aklından ne geçiyo ne düşünüyo bilmen mümkün değil

bende artık bunaldım
sürekli bişileri benim zorumla yapmasından
düğün tarihi konusundada dün ekim dedi
ama biliyorumki
ben bişey demesem
ekime kadar boş boş bekllicek

off napcam ben yaa deli etcek bu adam beni

kızlar benım de nışanım 30 temmuzda :) yardımlarınızı ve fıkırlerınızı beklıyorum.. :)

benden bi gün önce. ben çok heyecanlandım yaw :). hayırlı uğurlu olsun şeker peri.
kızlar istanbuldayım şu yüzük içini nasıl hallettiniz. nerden alınır fikriniz var mı?
istanbula müstakbel nişanlım perşembe gelecek haftaya cumartesi nişan 2 günümüz kalacak. 2 günde halledilir herhalde. dün atasay a uğradım hiç beğenemedim. 1 haftada hazır olacağını söylediler.

ben şu yüzük topiğini bir okuyayım. kaydirigubbakcemile

nişana son 5 gün
düğünede çok az kalmış
nasıl gidiyo hazırlıklar

Heyecanlıyız hazır sayılır hersey sadece alyanslar kaldı onlarıda hazır alıcaz bi yerlerden :) kıyafetim ayakkabım vs bohcalar hepsi hazır , salona verilecekler verildi..Ha bir de bugun beyaz esyalarımızı aldık camasır makinası bulasık makinası fırın davlumbaz ve ocak seklinde :) düğüne de cok az kaldı..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

kızlar heyecan dorukta benım yarın nısanlı bı kız olcam hersey tamam foto kuaför kıyafetler yuzukler takılarrrrrrrrr of bı atlatsaydık yoruldum artık :))))

Perimsin Allah kolaylık versin iran önce atlatırsınız inşallah

sevgicim yaa hiç heyecan yapacak bişey yok
hiç kendi nişanın olduğunu anlamıyosun bile :)

oske.06 canım fotografc ısını naptın ben bı yerle gorustum 200 lıra dedıler kararsıızım sözlume cok geldı fıyattt daha uygun bulabılrmıyım kızılay cıvarında bı bılgın varmı

Canım ben valla bi tanıdık aracılığıyla dış mekan çekimi yaptırdım.
100 foto çekti
sadece 20 tanesini basacak
albüm falan yok 250 TL vercez
albümlü olursada 400 TL dedi henüz seçmedik
ama ben albümlü düşünüyorum

ama daha uygun düşünüyorsan bi araştır Kızılayda derim
Adını hatırlayamadım ama SSK iş hanının çaprazında bi yerde vesikalık çektirmiştim gayet güzeldi orayı bi bulmaya çalışayım

bendede 14 pozluk album bı tane cep albumu aılelere verılmek ıcın ıkıser pozluk bısey cd bıde cercevelı poz 200lıra dedı ama bızımkı para vermek ıstemıo sanırım uyuz oldum cektırmıcem sanırım

Back