Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı uğurlu osun
nasıldı heyecanlımıydın
neler hissettin anlatsana biraz
bende bu cuma yı bekliyorum
aynı dertten muzdaribiz desene seninki nerde yaşıyo?giz hayırlı olsun burada başka bi konuda yazmıştım sana tebriklerimi.
dediğingibi çokgerginoluyor insanben meselaçok gerginim. bi haftasonuna sıgdırmak zorunda kalıcam nerdeyse elbisemi ve alyansları, bana nişan alışverişini, ve üstelik aşkımında takımını alıcaz.
ben aşkımın bohçasını hazır etmiştim yine çok ez eksiği kaldı allahtan, ama bilmiyorum bunca şeyi bi hafta sonu nasıl halledicez bilmiyorum ayrı şehirler de oldugumuz için böyle oluyor, gerciondan sonraki haftasonuda beng elirim diyor ama okadar cok geldi gittiki ,bi anönce olsun bitsin istiyorum şu hazırlıklar.
bilmiyorum biter inşallah
Lırean canım oncelıkle hayırlısı neyse o olsun
Cok uzuldum ıptal etmene
Ama karsı taraf ısteklerını yapmıyo dıye sevgılınıde kendınıde uzme bence
Herkesın beklentısı ve elınden gelenlerde farklı
Senın ıcın onemlı olan bısey belkı onlara cok sacma gelıyo
Bu her zaman herkesle yasayabılecegın bı problem canımcıım
karşı taraf ailesi değil ne yazıkki öske.. kendisi... benim hiç düşünmeden yapacağım şeyleri asla yapmıyor.. ben bunu yeni görmeye başladım
böyle değildi..
aynı dertten muzdaribiz desene seninki nerde yaşıyo?
giz hayırlı olsun burada başka bi konuda yazmıştım sana tebriklerimi.
dediğingibi çokgerginoluyor insanben meselaçok gerginim. bi haftasonuna sıgdırmak zorunda kalıcam nerdeyse elbisemi ve alyansları, bana nişan alışverişini, ve üstelik aşkımında takımını alıcaz.
ben aşkımın bohçasını hazır etmiştim yine çok ez eksiği kaldı allahtan, ama bilmiyorum bunca şeyi bi hafta sonu nasıl halledicez bilmiyorum ayrı şehirler de oldugumuz için böyle oluyor, gerciondan sonraki haftasonuda beng elirim diyor ama okadar cok geldi gittiki ,bi anönce olsun bitsin istiyorum şu hazırlıklar.
bilmiyorum biter inşallah
anaamm yarın nişanım warr eyvahedigeldismile :tomato: