Nişan Temmuz ayında Nişanlaacaklar parmak kaldırsın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
agustosun ilk haftasonu nişanım olucak benimde inşallah kısmetse.dün kafama cok takmışım küçük şeyleri, önemsiz şeyler halbuki. mutluyum çok mutluyum.
allah herkesi mutlu etsin, problemsiz mutlu güzel geçsin nişanınız arkadaşlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hayırlı uğurlu osun
nasıldı heyecanlımıydın
neler hissettin anlatsana biraz
bende bu cuma yı bekliyorum

teşekkür ederim senin de şimdiden hayırlı olsun canım
heyecan evet vardı ama çok güzeldi. hele nişanlım o konuşan neşeli insan heyecandan konuşamadı :)) bizde isteme olayı ve nişan birlikte olduğu için biraz uuzn sürdü. evde yaptık çok kalabalık değildik. canım kızkardeşim ve en yakın arkadaşım canlarım bana çok yardımcı oldular. bana sadece kahveleri dağıtmak kaldı. kaydirigubbakcemile4

en çok isterlerken ve babam verirken heyecanlandım. gerisi geldi zaten yüzükler takıldı. arkasından takılar. muhabbet derken pastamıız kestik. sanki onları yaşayan ben değilmişim de başkasının nişanı için ordaymışım gibi geldi kendime gelmek için sürekli yüzüğüme baktım :))

bohçamı sepet içine hazırladım. giderken verdik. içine bohça topiclerinde okuduğum küçük notları yazdım gerçekten de çok işe yaradı (tavsiye ederim)
gece eve gittikten sonra yazmış olduğum notların çok hoşuna gittiğini söyledi.

işte böle şeker darısı senin başına çook güzel bir duygu ...

pinky cim canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun
ama çevrendekileri olduğu gibi kabullenmelisin bence
başkalarındanda destek bekleme
benim ailem ablam abim btün yakınlarım var
ama bende kimseyi hiç bişeye karıştırmıyorum mesela
kendiş istediğim gibi olsun diye

canım hiç üzülme yani 2 sene önce ablam geçen senede abim ewlendi
ikisinin nişanıda ewde oldu
bizim ewimizde küçük herkesi çağıramadık kırılan üzülen olmuştur mutlaka
abim ewlenirkende kız tarafı bize sayı verdi ancak şu kadar misafir sığabilir diye
yine çağıramadığımız kişiler oldu
bende akıllandım dışarıda yapıcam nişanı
bu seferde çok para gitmesin diye herkesi çağıramıyosun maalesef :S

Benim nişanım Allah nasip ederse 24 Temmuz'da deniz kenarında bir iskele de olacak. Gündüzleri denize girilen akşamları da mangal yakılıp eğlenilen bir mekan. Salaş ama şık bir beach. Yıllardır denize girdiğim yer. İstanbul'da ikamet etmeme rağmen beni kırmayan ailem yazlığımız da yapmayı kabul etti Allah'tan erkek tarafı da sorun çıkarmadı:) Allah herkesin gönlüne göre versin hiç birimizi utandırmasın inşallah.

ben nişanımı iptal ettim kızlar..
düşüncelerimi değiştiren çok gergin olaylar yaşıyorum bir kaç gündür..
benim bi saniye düşünmeden yapacağım şeyleri karşı taraf yapmaya yeltenmiyo bile..
gözlerinde bi ışık görseydim herşey farklı olurdu oysa ki.
değersiz hissediyorum ve moralim çok bozuk.

İyi geceler Lirean,
Öncelikle öfkeyle hareket etme derim sana, hepimiz geriliyoruz kızıyoruz, sakinleşmeye çalışıyoruz aklımıza sinir bozucu olaylar geldikçe ve bu vakalar devam ettikçe sinirimiz azalacağına artıyor ve bizi o üzücü sona itiyor. Ve sonrasında pişmanlıklar gelebiliyor. Zamana bırakmak askıya almak belki en güzeli olabilir ama bu gerginlikler herkesin yaşadığı şeyler. Kendini lütfen değersiz hissetme. Sana senin hakettiğin değeri veremeyenler senin onlara verdiğin değerle utansınlar bence. Hani bir laf vardır taş atana ekmek at diye aynı hesap... Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olsun ve tatlıya bağlansın.

Lırean canım oncelıkle hayırlısı neyse o olsun
Cok uzuldum ıptal etmene
Ama karsı taraf ısteklerını yapmıyo dıye sevgılınıde kendınıde uzme bence
Herkesın beklentısı ve elınden gelenlerde farklı
Senın ıcın onemlı olan bısey belkı onlara cok sacma gelıyo
Bu her zaman herkesle yasayabılecegın bı problem canımcıım

teşekkür ederim kızlar

delicious tebrık ederim canım allah tamamını erdirsin

kızlar bu nişan söz düğün olayları çok hassas dönemler kişiler birbirini kırabiliyor istemedende olsa ben kimlere bağırdım bi bilseniz
ve herkeste konuşuyor

giz hayırlı olsun burada başka bi konuda yazmıştım sana tebriklerimi.

dediğingibi çokgerginoluyor insanben meselaçok gerginim. bi haftasonuna sıgdırmak zorunda kalıcam nerdeyse elbisemi ve alyansları, bana nişan alışverişini, ve üstelik aşkımında takımını alıcaz.

ben aşkımın bohçasını hazır etmiştim yine çok ez eksiği kaldı allahtan, ama bilmiyorum bunca şeyi bi hafta sonu nasıl halledicez bilmiyorum ayrı şehirler de oldugumuz için böyle oluyor, gerciondan sonraki haftasonuda beng elirim diyor ama okadar cok geldi gittiki ,bi anönce olsun bitsin istiyorum şu hazırlıklar.

bilmiyorum biter inşallah

dediğingibi çokgerginoluyor insanben meselaçok gerginim. bi haftasonuna sıgdırmak zorunda kalıcam nerdeyse elbisemi ve alyansları, bana nişan alışverişini, ve üstelik aşkımında takımını alıcaz.

ben aşkımın bohçasını hazır etmiştim yine çok ez eksiği kaldı allahtan, ama bilmiyorum bunca şeyi bi hafta sonu nasıl halledicez bilmiyorum ayrı şehirler de oldugumuz için böyle oluyor, gerciondan sonraki haftasonuda beng elirim diyor ama okadar cok geldi gittiki ,bi anönce olsun bitsin istiyorum şu hazırlıklar.

aynı dertten muzdaribiz desene seninki nerde yaşıyo?

Lırean canım oncelıkle hayırlısı neyse o olsun
Cok uzuldum ıptal etmene
Ama karsı taraf ısteklerını yapmıyo dıye sevgılınıde kendınıde uzme bence
Herkesın beklentısı ve elınden gelenlerde farklı
Senın ıcın onemlı olan bısey belkı onlara cok sacma gelıyo
Bu her zaman herkesle yasayabılecegın bı problem canımcıım

karşı taraf ailesi değil ne yazıkki öske.. kendisi... benim hiç düşünmeden yapacağım şeyleri asla yapmıyor.. ben bunu yeni görmeye başladım
böyle değildi..

karşı taraf ailesi değil ne yazıkki öske.. kendisi... benim hiç düşünmeden yapacağım şeyleri asla yapmıyor.. ben bunu yeni görmeye başladım
böyle değildi..

ahh canım ahh o dert bendede var maalesef
bazen diyorum ömrümün sonuna kadar bu adamı nasıl çekcem diye bilirim çok zor olduğunu
bizde geçen kavga ettik beyfendi yüzük bakmak için gelmedi
sen gidip kendin al dedi bana
erkeklerin hepsi değil
ama çoğunluğunda var maalesef cnaım

canım çok sağol seninde az kalmış
kızlar herşey oluyor hiç takılmayın benim 5inde istemeye geldiler aynı gün alışverişe çıktık 10unda nişanım oldu allah yardım eder takılmayın güzel heyecanlı zamanlarımız

Back