Nişan Temmuz ayında Nişanlaacaklar parmak kaldırsın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Havuz basında falanda guzel olur hatta super olur sızın nısana kadar yagmurda kalmaZ ınsallah
Canlı muzık dusunmustum cokta ıyı bı grup bılıyorumda nerdeyse bı nısan parası daha verecektım onun ıcın yemek muzıgı calcak :)
Kızlar bısı sorcam nısandaa fotograf cektırmeyı dusunuyomusunuz
Bıde dans edılırmı yaa

ya bizim tanıdık fotoğrafçı var, o gelicek nişana inşallah.. baştan sona fotoğraflasın istiyorum :)

dans da edilir ya niye edilmesin, biz dans kursuna gidiyoruz bi senedir, boşuna mı gittik :) dansla giriş yapıcaz, şarkıyı hala seçemedik ama

bence fotorğraf kesin çektirin canım, anı oluyor, hani açık havada filan iyi fotoğraf çeken arkadaşlardan da yardım alınabilir bu konuda..

benımde nısanım 24 temmuzda babamın calıstgı yerın lokalınde olcak kendı aramızda daha nısan kıyafetım ortada yok fırsat bulup bakamadım bıle calısmaktan:(

Tunalının sonunda sol tarafta bir butik var
birde başında irfan diye bir mağaza var ikisindede güzel elbiseler var
kızılayda izmir caddesinde Taç mağazası var ordaki elbiselerde fena değil canım

oske canım senın elbısene bayıldım rengı ve modelı super cok yakısmıss masallah fıyatı ne kadar acaba?

kızlar benim istemem 17 haziranda oldu yüzükler takıldı.kurdela falan derken:) aile arasında nişan giibi oldu ee ama şimdi kararsızım nişan yapayımmı diye sonuçta ömürde bir defa oluyo diye düşünüyorum ama annemde diyo gereksiz masrafa girme harcayacağımız o masrafların yerine evinize bi eşya alırız diyo ama tabi yine de istiyosan sen bilirsin diyo nolurrrrrrr bi fikir verinn :(

Canım öncelikle yüzükler takılırken yanında olmasını istediğin herkes varmıydı?
maddi olarak nişan yapmak sizi sıkıntıya sokacakmı bunlar önemli
ee tabi birde bunlar 1 kez yaşanacak seyler eğer sıkıntıya girmeyecekseniz yapın derim yerimseniben

ankarada nerelere bakabılırım kıyafet ıcın yardım edınnn

canım abiye tarzı düşünürsen kızılayda izmir caddesinde pek çok abiyeci var,
bide selin mağzası var kimliğin yakınında ben oradan aldım nişanlığımı il mio modelleri satıyor
bide mine mağzası var yine klasik abiyeler var ama ben ordakileri pek beğenmemiştim...

bu da benimki bakın :)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0231.jpg
    $Fotoğraf-0231.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
kızlar benim istemem 17 haziranda oldu yüzükler takıldı.kurdela falan derken:) aile arasında nişan giibi oldu ee ama şimdi kararsızım nişan yapayımmı diye sonuçta ömürde bir defa oluyo diye düşünüyorum ama annemde diyo gereksiz masrafa girme harcayacağımız o masrafların yerine evinize bi eşya alırız diyo ama tabi yine de istiyosan sen bilirsin diyo nolurrrrrrr bi fikir verinn :(

dışarıda yapmayın, evde ağırlayabilirseniz evde ufak yakınlarınızın olduğu bi nişan yapın, hem daha az masraflı olur hemde içinizde kalmaz, annene önerebilirsin bu fikri illa salonda dışarda olması gerekmez ki

bu arada kızlar, davetiye düşünüyomusunuz ? ya da verdiniz mi?
ben hatıra kalsın diye kendim hazırladım ama dağıtmakta kararsızım..

canım abiye tarzı düşünürsen kızılayda izmir caddesinde pek çok abiyeci var,
bide selin mağzası var kimliğin yakınında ben oradan aldım nişanlığımı il mio modelleri satıyor
bide mine mağzası var yine klasik abiyeler var ama ben ordakileri pek beğenmemiştim...

bu da benimki bakın :)

senınkınede bayıldım canım rengı de super benım gıdıp bakmam lasımm cok az kaldı ya:)

lirean canım şimdi gördüm elbiseni seninkininde modeli çok güzelmiş yahu :)
zaten rengine diyecek tek kelime yok :)

bu arada kızlar, davetiye düşünüyomusunuz ? ya da verdiniz mi?
ben hatıra kalsın diye kendim hazırladım ama dağıtmakta kararsızım..

bende böle el işleri uğraşmaktan çok hoşlanırım
kendim minik bişey hazırlıcam :)
yaptığımda resmini koyayım, sende koy istersen
fikir alışverişinde bulunuruz yerimseniben

lirean canım şimdi gördüm elbiseni seninkininde modeli çok güzelmiş yahu :)
zaten rengine diyecek tek kelime yok :)

saol canım :)
hayırlısıyla giyelim inşallah...

benim tasarladığım davetiye de aşağıdaki gibi
kıyafete uygun olsun diye rengi aynı :)

sizde ekleyin kızlar merak ettim :)

Eklentiler

• $coralartwork.jpg
    $coralartwork.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 67
Gayet guzel olmus canım yalnız profesyonel duruyo gayet :)
Bende vazgectım sımdı nerede gorupte vercem daveıyeyı
Bırde kkendı akrabalarıma verebılcem onlara ıstanbulda oldukları ıcın ayrımcılık yapmıs gıbı olcam

Back