Nişan Temmuz ayında Nişanlaacaklar parmak kaldırsın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar bende saçımda kararsızım varsa fotolar paylasalım

perımsın canımm gule gule gıyersın ınsallah
Bende gıderken pembe ya da petrol mavısı ıstıyodum ama bu rengı gorunce yapıstım hemen:)

heyy ben de varım sositososito 18 temmuzda isteneceğim kısmetse ve hemen birkaç gün içinde nişan olacak. nişanı evde düşündüğümüz için sade bir kıyafet tercih edeceğim :1rolleyes:

Grıncım sanada hayırlı ugurlu olsun
Damada ozel kahve yapmayı unutma sakın :)
Ben super bı karısım yapmıstım sadece 3 yudum ıcırebıldım :)

sağol canım hepimizin ki hayırlı olsun. yok kıss kıyamam ben en şekerlisini yapacağım ona, ne kadar gönüllü olduğumu anlasın :asigim:

Ama oda ısın guzellıgı sen sonradan verırsın sekerlı kahvenıde :)
Ben tuz karabıber ve kırmızı bıber koydum toplamda 1 tatlı kasıgı kadardı :)

kız zehirleyecek misin adamı:oklava: ben daha bulamadan kaybetmek istemiyorum, gerçi bunlar benimkine vız gelir. benim ki 2ye 5 te birazkaydirigubbakcemile3

Ay caktırmadan ıctım 1 yudum ıcılmeyecek bısey degıl ya :)
2ye 5 derken 2 metredenmı bahsedıosun
Hoyyy senın boyun kac

Lırean canım hemserıymısız :)
Sen evdemı dısardamı yapcaksın nısanı?

evet canım ankaralıyız ikimizde sen Liva'da yapıyomuşsun orası hiç aklıma gelmemişti benim çok güzel bi seçim, çok güzel olcağını düşünüyorum

benimki de dışarıda olcak 40 45 kişilik ufak bi tören, gölbaşında galatasaray lisesi birliği derneği tesisleri var açık hava havuz başı çok güzel bi yer orda olcak hayırlısıyla..

bu arada müzik düşünüyormusunuz siz? bizim mekanda iki grup varmış bi fasıl ekibi bide çingeneler ama çok para istiyolar :) eğlenceli olur aslında ama karar veremedik hala

sağol canım hepimizin ki hayırlı olsun. yok kıss kıyamam ben en şekerlisini yapacağım ona, ne kadar gönüllü olduğumu anlasın :asigim:

valla ben tuz koymuştum sözde kahvesine :)
biraz fazla kaçırmışım ama galiba
hiç renk vermemişti yudum yudum içti, bende alınca parmağımla telvesinin tadına bakmıştım çok da zehir gibi değildi yani tuz yiyomuş gibiydi :)

Havuz basında falanda guzel olur hatta super olur sızın nısana kadar yagmurda kalmaZ ınsallah
Canlı muzık dusunmustum cokta ıyı bı grup bılıyorumda nerdeyse bı nısan parası daha verecektım onun ıcın yemek muzıgı calcak :)
Kızlar bısı sorcam nısandaa fotograf cektırmeyı dusunuyomusunuz
Bıde dans edılırmı yaa

düğün tarihleri ne zaman kızlar , benim nişanla arası sadece 2,5 ay :) yani hem nişan hem düğün detaylarını bir arada düşünüyorum

aklımı çeliyorsunuz yavaş yavaş CADIARZU evet canım benimki biraz iri kaçıyor ama o kadar uzun boylu değil 180 falan ve baya iri, ben 170 boyundayım, yanında kendimi kuş gibi hissediyorum düşün :1: böyle konuştuğumu duymasın kızlar aramızda :1ninca:

Back