cnm cok mutlu oldum inşş unutlumaz bi gün olur senin i çin ve bir ömür böle davam eder herşey gönlünce olsun eksigin varsa istedigin bişileralıp göndeyim cnm şimdiden ömür boyu mutlulkar allahım bir yastıkta kocatsın
cnm cok mutlu oldum inşş unutlumaz bi gün olur senin i çin ve bir ömür böle davam eder herşey gönlünce olsun eksigin varsa istedigin bişileralıp göndeyim cnm şimdiden ömür boyu mutlulkar allahım bir yastıkta kocatsın
Pazar günü geldim İstanbula
kıyafetlerimi falan yerleştirdim düğünle ilgili işleriizi halletmeye çalışıyoruz ama maalesef pek mümkün olmuyo
kınada güzeldi eğlendik baya
Pazar günü geldim İstanbula
kıyafetlerimi falan yerleştirdim düğünle ilgili işleriizi halletmeye çalışıyoruz ama maalesef pek mümkün olmuyo
kınada güzeldi eğlendik baya
Tahmin edebiliyorum, çok yoğunsundur şimdi sen, çeyizlerin hepsi gitmiştir artık, bunlar tatlı heyecanlar, ömründe 1 kez yaşayacağın güzel şeyler, tadını çıkar, sana şimdiden mutluluklar dilerim canım. Darısı başıma
Tahmin edebiliyorum, çok yoğunsundur şimdi sen, çeyizlerin hepsi gitmiştir artık, bunlar tatlı heyecanlar, ömründe 1 kez yaşayacağın güzel şeyler, tadını çıkar, sana şimdiden mutluluklar dilerim canım. Darısı başıma
dar zaman olunca o güzelliklerin tadını cıkarmak zor oluyo
dün kuaförü ayarlamaya gittim
ilk gittiğimde ii bi yer sanmıştım ama dün içime sinmedi hiç nedense
:S
kizlar yine ben.. kusura bakmayin takip edemedim topigi.. sagolun.. böyle gercekten zor oluyo haftalari sayiyoruz :)
yilbasinda gittim geldim nikahimiz oldu.. evliyiz ama ayriyiz malesef
14 hafta sonra esim gelicek almanyada kinamiz yanicak ondan sonra eylülde dügün..
kizlar nisanliniz, esiniz yaninizdaysa kiymetini bilin valla, böyle coooook zor oluyo