Nişan Temmuz ayında Nişanlaacaklar parmak kaldırsın :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Kızlar bir aksilik olmazsa 16 Temmuzda ben nişanlanıyorum
Eğer Temmuz ayında başka nişanlanacaklarda varsa burda fikir alışverişi yapsak nasıl olur?

ben de 27 temmuz kızlar,, nişanlıklarınız hazır mı?

kızlar ben de 31 temmuzda nişanlanıyorum bayanssulusmilenişanlığımı ayakabı ve çantamıda aldım kkızlar.kızlar nişanda gelinin elinde el çiçeği oluyormu aklıma o geldi birden?:delphin:

pazartesi günü alıcam ben hazır sayılır beğendim alması kaldı bi tek
aile arasında olucak bizim

*nişanda el çiçeği oluyor mu hiç bi fikrim yok kaydirigubbakcemile4

ben el çiçeği düşünmüyorum valla kızlar oluyor mu normalde bilmem...nişanlar nerde yapılacak?

bizim aile arasında olucak bahçede yapıcaz öyle düşünüyoruz sizin ?

giz , süpermiş cnm bahcede harika olur eminim...
Biz de bir davet yeri tuttuk 300 kişilik orada yapıcaz.

hepmize hayırlı olsun kızlar benimde 24 temmuzda:)) bi kac eksik var alısverişte onlarla ugrasuyorum degişik fikirleri paylasalım burda

sağol canım küçük bi bahçemiz var orda yapalım dedik
kafam o kadar karışık ki anlatamam sanki herşeyi unuttum

galiba benim nişanımda 26 temmuzda olucak galiba dedim çünkü herşey çok hızlı gelişiyor, yarın kesinleşicek o yüzden benim henüz nişan kıyafetim ayakkabım hiç bişeyim yok ne zaman nasıl alırım bilmiyorum..

arkadaşlar hazır yazmaya başlamışken nişanlığınızı ve saçınızı nasıl düşünüyorsunuz paylaşırsanız bende fikir sahibi olmuş olurum, herkesede şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin diyorum:)

kızlar nasipse bn pazartesi alıcam
nişan saçımı topuz istemiyorum iri dalga yaptırıcam öyle düşünüyorum
uzun abiye almıycam zaten diz altı veya diz üstü istiyorum eklerim burayada

ayy benim herşey hazır sayılır bu hafta içinde herşeyi hallettik
gell 16 temmuz gelll :)

elbisem ve ayakkabılarımı çok beğendim
saçımın nasıl oalcağı konusundada fikrim var

selam kızlar benim nişanım 10 temmuzda evde yapılacak. her şeyim hazır. kuaförümle de görüşüldü salaş bi model olacak saçım göz makyajım gri ve siyah tonlarında olacak. 2 gün önce de bohça hazırlaamaya başladım. perşembeye kadar tamamlarım. pasta için de seçimimi yaptım. 1 gün önce gidip siparişiimi vereceğim. zemuszemus

Back