Yaa gerçekten miÖyle bisi yok ama şöyle bisi var yumurtlama döneminden sonra ağır işler yapma kollarını kaldırma dok Demişti bana bebek tutarsa bıle tutunamıyormus aklında olsun
Aynen CNm sen onlemini al gerisi takdiri ilahiYaa gerçekten midün yumurtlama günümdü biraz daha dikkat etmek Lazım
Doğru diyosun canım elimizden geleni yapalım geri Allah'ın takdiri .. Senin bat kaçAynen CNm sen onlemini al gerisi takdiri ilahi
23 ü pazar gunu ama belim kasıklarım göğüslerim fena zaten ıkı gun once yaptım çıkmadı olsamda kurtulsam artıkDoğru diyosun canım elimizden geleni yapalım geri Allah'ın takdiri .. Senin bat kaç
Belki vardır ya ne bileyim 4gün önceden test çok sağlıklı mı ki bence umut hep var :)23 ü pazar gunu ama belim kasıklarım göğüslerim fena zaten ıkı gun once yaptım çıkmadı olsamda kurtulsam artık
Ne bılım kuzum ya hayırlısı diyorum vala artık bu ay zaten baya koşturmam var buyuk oğlum 1e başlıcak küçük yuvaya falan koşturma gerçi okulların açılması uzatıldı nasıl olcak bilmiyorumBelki vardır ya ne bileyim 4gün önceden test çok sağlıklı mı ki bence umut hep var :)
Hakkımızda en Hayırlısı diyelim o zaman Rabbim bilirNe bılım kuzum ya hayırlısı diyorum vala artık bu ay zaten baya koşturmam var buyuk oğlum 1e başlıcak küçük yuvaya falan koşturma gerçi okulların açılması uzatıldı nasıl olcak bilmiyorum
Canım Allah ol dediği taktirde ne koşulda olursa olsun o miniş hayata tutunur Dünya'ya gelir izin alsan ne zaman olacağını bilmiyorsun ki ilk ayda olacağı kesin olsa izin al ama öyle bi garantisi yokvallahi ben adana mersin arası çalışıyorum yollarda geçiyor ömrüm koşturmacayla nasıl tutunacak benim bebiş bilmiyorum geçen ay düşük oldu malesef izin mi alsam kızlar sizce
Canım Allah ol dediği taktirde ne koşulda olursa olsun o miniş hayata tutunur Dünya'ya gelir izin alsan ne zaman olacağını bilmiyorsun ki ilk ayda olacağı kesin olsa izin al ama öyle bi garantisi yok
Sana bu kDar söylüyorum da gel bana sor bi de ben de aynı Şekil insan kendine laf anlatamıyor işteçok doğru canım ama endişeleniyorum işte
Sana bu kDar söylüyorum da gel bana sor bi de ben de aynı Şekil insan kendine laf anlatamıyor işte
Inşallah canım aminnnnRabbim şu mübarek cuma gününde bize yardım eder bebişlerimiz bize tutunur inşallah bu bu kadar merak ve endişeyle 9 ayı nasıl tamamlıcaz onu hiç düşünemiyorum
Hadi bakalımmm güzel haberler gelsinnnnBAT günü gelen bişey yok. İnşallahta gelmez kırmızılar :))
Inşallah inşallah :))))))hadi inşallah hepimiz hamiş olalım ağustosta :)
Aminn inss ..hadi inşallah hepimiz hamiş olalım ağustosta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?