Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Öyle bisi yok ama şöyle bisi var yumurtlama döneminden sonra ağır işler yapma kollarını kaldırma dok Demişti bana bebek tutarsa bıle tutunamıyormus aklında olsun
Yaa gerçekten mi dün yumurtlama günümdü biraz daha dikkat etmek Lazım

Belki vardır ya ne bileyim 4gün önceden test çok sağlıklı mı ki bence umut hep var :)
Ne bılım kuzum ya hayırlısı diyorum vala artık bu ay zaten baya koşturmam var buyuk oğlum 1e başlıcak küçük yuvaya falan koşturma gerçi okulların açılması uzatıldı nasıl olcak bilmiyorum

Hakkımızda en Hayırlısı diyelim o zaman Rabbim bilir evet canım uzatılmış diyorlar bayram ertesine . Senin Bayağı koşturma bu ay cidden.neyse olursan da moral bozmak yok çocuklar okula başlayıp rutine bağlanınca devam :)

vallahi ben adana mersin arası çalışıyorum yollarda geçiyor ömrüm koşturmacayla nasıl tutunacak benim bebiş bilmiyorum geçen ay düşük oldu malesef izin mi alsam kızlar sizce

vallahi ben adana mersin arası çalışıyorum yollarda geçiyor ömrüm koşturmacayla nasıl tutunacak benim bebiş bilmiyorum geçen ay düşük oldu malesef izin mi alsam kızlar sizce
Canım Allah ol dediği taktirde ne koşulda olursa olsun o miniş hayata tutunur Dünya'ya gelir izin alsan ne zaman olacağını bilmiyorsun ki ilk ayda olacağı kesin olsa izin al ama öyle bi garantisi yok

Sana bu kDar söylüyorum da gel bana sor bi de ben de aynı Şekil insan kendine laf anlatamıyor işte

Rabbim şu mübarek cuma gününde bize yardım eder bebişlerimiz bize tutunur inşallah bu bu kadar merak ve endişeyle 9 ayı nasıl tamamlıcaz onu hiç düşünemiyorum

Rabbim şu mübarek cuma gününde bize yardım eder bebişlerimiz bize tutunur inşallah bu bu kadar merak ve endişeyle 9 ayı nasıl tamamlıcaz onu hiç düşünemiyorum
Inşallah canım aminnnn
Ah hiç söyleme vallahi o Zaman'ın endişeleri farklı olcak ama o zaman heyecanla ve sevinçle Karışık olacak en azından :*

Kızlar selamlar ben bu ay reglimden 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı zaten pek umudum yoktu bu ay için hatta burada yazmıştım hatırlayan vardı ve hala regl olmadım 4 gün gecti Dr gitmeden önce bi tane yapayım yoktur nasosa dedim sonucu ekliyorum pozitif çıktı şükürler olsun inşallah hayirlisiyla saglikli bi hamilelik olur bgn kan testi yaptırdım ama pzt cikcakmis sonuc inşallah hayirlisiyla yüksek çıkar degerim hepinize dua ediyorum Rabbim tez zamanda sizde nasip etsin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…