Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'
'canım gözünden kaçmış galiba şimdi listeye baktım 36.sıradasın.
'
'pancem canım gözünden kaçmış galiba şimdi listeye baktım 36.sıradasın.
bu arada gözün aydın adetinde geldi çok şükür.
kızlaaaaarrr adet oluyoruuum 2-3 damla gelmiş yaşasııııııııınnnnnn
ohh ohhh çok şükürr..sevindmm şekerrr
sağol canım ya bende çok sevindim yoksa bidaha deneme şansımız çooooook sonra olacak
'canım test önce çıktı sonra silindi öylemi.olurmu hiç öyle bozuktu belkide test.kaç günün geçti önceki testte silik gördün.bence pozitif ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.olmazsada üzülme daha 1.ayınyaa bu ters işler hep beni buluyor..test yaptım..yaparken çift çizgi oldu sonra silindi..bozumkmu neydi anlamadım..
annem geliyodu bi tane daha aldırıyorum..yapınca haber veririm..sanırım negatif-:18:çıkacak..
ahhhh ahhhh ne diyeyim hayırlısı..:85:
kızlarr sabah test yaptımmmm veeee çift çizgi ama ikinci çizgi birinciden bir ton açık renkte yani bu ne demek oluyoooooooooo
'sen mutlaka gir annen gelince testi yap bizede lütfen haber ver olur mu akşama kadar çatlarız inanki.Lütfen moralini bozma canım yoksada gelecek aya inşallah.asenacığım çok sevindim..senin adınaa.
ayy ben moralim bozuldu yaa.
birazdan misafirlerim gelecek onlarlada uğraşacam..bugün beni mazur görün akşam tüm geçmişi okuyup listeyi güncelliyeceğim..
HEPİNİZİ SEVİYORUM..
'tabiki canım öyle olmalıki takip kolay olsun.yanlış anlayacak bir şey yok canım burada.iyi yaptın eline sağlıkArkadaşlar bide adet olan arkadaşları sıranın altına ekliyorum ki sıradaki arkadaş başa geçsin diye..yanlış anlama olmasın..
kızlarr sabah test yaptımmmm veeee çift çizgi ama ikinci çizgi birinciden bir ton açık renkte yani bu ne demek oluyoooooooooo