- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
günaydınnn...
dün akşam çok şükür bebeğimi gördüm. miniminnacık okar küçükki
5 haftanın içindeymişiz. ayın 15 diğer randevu kalp atışlarını ozaman duyabilecekmişiz ve tahlilleri yaptırcakmışız. şimdi bide bu 2 haftanın geçmesini beklicem...
çok şükür ki bi sorun çıkmadı çok güzel yerleşmiş yerine.
sonunda test yaptım veeee pozitifffffffff bugun doktora gittim utrosyonda gördüm çok minik hala inanamıyorum rabbim isteyen herekese yaşatsın bu duyguyu
sonunda test yaptım veeee pozitifffffffff bugun doktora gittim utrosyonda gördüm çok minik hala inanamıyorum rabbim isteyen herekese yaşatsın bu duyguyu
Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiimbugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı.. Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..
tebrikleeeeerr. adetin kaç gün gecikmişti?
tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah .. sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah...
saol canım teşekkürler:)
eylülgülü tebrikler canim, sanada Allah kucagina almayi nasip etsin bebisini... senin ki kac haftalik biliyormusun?
Tekrar tebrikler... bu ay hamis olamayan arkadaslar lütfen üzülmeyin, zamani gelince olacak insallah... Rabbim büyük...
hamilelik sınıf neymiş ona göre bakalımsaol canım bende seni tebrik ederim Allah sağlıklı bi şekilde kucağna lamyaı nasip etsin rabbim butun bebekleri korusun benim bugun 5.hafatsında yanlız kafama bişey takıldı idrarl tahlilinde benim idral yollarnda enfeksiyon cıktı doktor antibiyotik verdi dedimki zararlı değilmi hamilelere dediki ona göre yazıyorum .eczanedena ldım içmedim içeriğinde hamile kadınlar üzerinde yapılmış bi çalışma olmadığından zorunlu olmadıkca kullanmayın yazıyor korktum kullanmaya ne yapsam şimdi
canim cok sevindim bebisini görmene, insallah bende görebilirim. Normalde haftalar hizli hizli gecer, ama böyle zamanlarda gecmek bilmiyor. bende bir görebilseydim, doktor hersey yolunda deseydi, icim rahat edecekti.. insallah hayirlisiyla o günleride görürüz...
Sevgilerimle...
saol canım bende seni tebrik ederim Allah sağlıklı bi şekilde kucağna lamyaı nasip etsin rabbim butun bebekleri korusun benim bugun 5.hafatsında yanlız kafama bişey takıldı idrarl tahlilinde benim idral yollarnda enfeksiyon cıktı doktor antibiyotik verdi dedimki zararlı değilmi hamilelere dediki ona göre yazıyorum .eczanedena ldım içmedim içeriğinde hamile kadınlar üzerinde yapılmış bi çalışma olmadığından zorunlu olmadıkca kullanmayın yazıyor korktum kullanmaya ne yapsam şimdi
hamilelik sınıf neymiş ona göre bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?