- 3 Temmuz 2011
- 1.369
- 1
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz keciboynuzu yüzünden kavga ettik bizde calisma yok yatsaydin niye kalktin
kizlar size halvet iyi gelmiyor elinize dilinize mi vuruyor anam ne oluyoz
15 dk yattım taş çatlasa kalktım sonra kısmetse olmuştur diyerekten. Niye kavga ediyorsunuz aşkolsun. Ben d eeşime söyledim ben istemem dedi bi kere daha söyledim istemem dedi sustum oturdum boşver olacağı varsa olur zaten huzurunuzu kaçırma canım boşver.
kizlar yazmiyorsaniz ben yatip koyunlarimi sayacam
esim türk degilki ona komik geliyor cekirdek yemem bile bazen buyuk kavga olybiliyor gözü agriyordu ne bileyim gergindik sanirim ben cok gerginim ona söylemedim hic birseyi bir bebek istedimi süpriz yapayim istiyom öbür ay dogum günüm eger olursa ben de ona hediye vermek istiyom adam 41 yasinda soka girmesin
çok alemsin sen yaaaa.
esim türk degilki ona komik geliyor cekirdek yemem bile bazen buyuk kavga olybiliyor gözü agriyordu ne bileyim gergindik sanirim ben cok gerginim ona söylemedim hic birseyi bir bebek istedimi süpriz yapayim istiyom öbür ay dogum günüm eger olursa ben de ona hediye vermek istiyom adam 41 yasinda soka girmesin
naz ben gün gectikce geriliyom sen hem bikerem sen niye calismadaydin bizim beraber degilmi yimirtlamamiz yoksa karistirdimmi ben kiz
e keçiboynuzunu ne diyerek teklif ettin
naz ben gün gectikce geriliyom sen hem bikerem sen niye calismadaydin bizim beraber degilmi yimirtlamamiz yoksa karistirdimmi ben kiz
ben kuru meyvelere cok düskünüm aracimdada hep olur eve gelirken yine nevale olarak ne buldumsa aldim salona koydum oda sever keciboynuzundan her gün yiyelim dedim niye dedi konsantrasyonu arttiriyor dedim oda omega aliyom dedi benim icin senin icin derken ben küstüm sonra oda küstü
yumurtlama günü falan bilmiyorum işte aya serpiştirdim geçen cmt bugün(salı) işte olursa perş ve cmt yeter :) zaten olacağı varsa olur
yumurtlama günü falan bilmiyorum işte aya serpiştirdim geçen cmt bugün(salı) işte olursa perş ve cmt yeter :) zaten olacağı varsa olur
'Aminmerhaba kızlar selam olsun hepinize allahtan yüce rabbimden bir bebek gelsin hepinize amin
'çağrını duydum geldim.nerdesin canim ya hadi gel dertleselim