Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar.....
NABERSİNİZ bakalım....Ben gecen hafta girmedim pek kk ye..Çünkü gecen hafta adet oldum.Sinirlerim çok bozuldu...Anlayacağınız bu ayda fossssssssBu ay çok kafam karışık...H.sonu gidip rahim filmini çektireyimmi yoksa bayramdan sonramı yaptırayım karar veremedim.Sizce naapayımmm:2:
hayırlı günler kızlar bugün büyük gün bekliyorum ha şimdi oldu olacak diye normalde adetlerim hep düzenlidir 28 de bir herzaman adet günü sabahı olurdum ............:18::18::18::18::18::18::18::18:
ekledim cnm.tebrik ederim.aşk olsun beni unutmuşsun canım
kendini üzme canım ağustos ayına odaklan şu ovulasyon testlerinden kullanndınnı...istersen ramazan dinlen kafanı dağıt bi bakmışsın ramazanda mübarek ayda oluvermış
anca bu kadar okuyabildim arkadaşlar diğer hamile kim acaba.onuda söyleyin yazayım.
Kullandım güzelim ama ne yazıkki bi işe yaramadı.Çünkü hiç test koyulaşıp günümü anlayamadım bozuktu sanırım...Şimdi başka bi marka var onu düşünüyorum almayı ama bakalım.Ne yapacağıma bi karar verebilsem.Malum ramazan insan çoğu şeyden elini çekiyor biraz...
ne gibi belirtiler var canım
canım benim sana tavsiyem aslında testle falan uğraşma 9.günden 16. güne kadar bir gün arayla halvet öneririm yumurtlama gununu kaçırma gibi olasılık ortada kalkıyor