- 24 Kasım 2010
- 716
- 13
hadi iyi geceler cankuşlar öpüorum hepinizi
ıyı geceler cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi iyi geceler cankuşlar öpüorum hepinizi
evet cnm benım malesef tedavı ıcın doktorumu degstryrm bu ay akalım yarn yenı doktrla tanıscaz nsl bırı ben testlerı grdugum tedavılerı anlatıcam bakalım benı nasl hamıs bırabılecek bır babayıgıtmı gorucez cokk merak edyrm valla sankı ılk defa dktora gdyrm cekıngenım braz bende 2kez asılama oldum olmayınca degstrme kararı aldık son ası kaldı zaten onuda baska yerde deneyelım dedık olmazsa tup bebk olucak tabı bakalım yarnkı doktor durumuma ne dycek ona gore inş sonuc ıyı olur guzl bsy soyler
ALLAH rahatlık versin cnm görüşürüzben cıkıyrm canlarım hepınıze ıyı gecler yarn erken kalkıcm opuyrm sızı
inş. cnm bu sefer olur bebeğine kavuşursun ben anlıyorum seni cnm bende 3 kere aşılama yaptım hiçbiri tutmadı maalesef her doktora gittiğimden kalbim yerinden çıkacakmış gibi olurudu çok heyecanlanıyordum ama kısmet olmadı o kadar eziyet çekmeme rağmen
inşallah cnm rabbım once sana saglıklı hayırlı bır evlat nasıp etsın sonrada bızlere etsn cnm sen cok beklemıssın mukafatını versın rabbım hepımızın yuzu gulsun inş
askitom zaten üretildiki kissssssssssKeşke pedin yerine farkli bişey üretseler ne iyi olur valla sana katiliorum bu arada benimde atasim gelio
canim benim ekranin aciklina aldanma ben kimseeyee karismam sanki baskasiyla yazisiyon sandim oyyyyyyyyyyyyyyy kiyamam ben sana canimsin zaten son günler gecmiyor delidir yeridir deben yazıorumda insandan saymıosun galiba yazmayınca yazmadı oluo yazıorum cevap yok amaaannn
son 6 hamis vardi seen nerdesin bakiyim yoklamadan kaciyon toobiden güzel bir haber cikacak gibi bugun ben yokken ciktiysa bilmiyom bu gun duyuylur ben biraktigin yerdeyim öptüm canimcanlar iyi geceler internet yoktu sayfalar çok ilerlemiş biraz okudum ama değişik bişeler varmı kızlar ben hala regli olmadım idrarda çıkmamıştı toobe den haberi olan varmı onun da idrarda çıkmamıştı kan vermişti sonucu yazdımı çoook merak ediyorum tombişim senide öpüyorum
ya yimirta nargilemi bekler ayol sen beni sisirecenmi kiz bak eger yimirtayi bir dölleyemem nargileyi kirmasmiyimBanaee bananeeee gitmiorum :)))
Sekerim daha mesaim baslamadi ilk once kari koca balkonda nargile keyfi yapioruz sonrasi allahkerimm artikk :)))
Seviorummmm senii yaaaaaaaa
buarada arkadaslar konu disinda bir soru sorcam ben bu topigi bulurken gobegim catliyor siz naisl hemen buluyorsunuz ben burda yeniyim de ondan soruyorum. arama motoruna yaziyorum iste topigin adini bulmuyor, hamilemiyim yazinca bazen buluyor bazen bulmuyor anlamadim gitti aydinlatirsaniz sevinirm..
günaydınnn kuzucuklarrrrrr yeni katılan arkadaşlar holgeldinizz
gunaydin gunaydin herkese:)))) hoptrililaylom laylay lilaylom:))) ya arkadaslar uyku tutmadi yahu delircem dusumekten benim artik normal sartlarda kirmizilari gormem lazim ama insallahhhhh gormem( insallah hepimiz birgun gormeyizzzz oleyyyyyy....
günaydin canim iyi bir haber ver ne olur yaaaaaaaaaa
aşkım iyi haber var tabiki dün yazdım kaçırmışsın galiba kan testinde yaptırdım pozitif değerim 1389 çıktı c.tesi tekrar doktora gidicem keseyi görmeye
insallah görmessin nesen hep kalir