ay yok halvet mi dilinize vurdu bekleme mi kizlar geldim iki kuduralim yokkkkkkkkkkkkkk kime diyom ben simdi bana musade ben gece calisacam ama sizinkilerden deilllllllllllllllllllll
ben bugün yorgunum biraz misafirim vardı yazılanları yanlış algılıyorum tatlım
iyi geceler hoşgeldin cnm ben iyiyim şükür sen nasılsın bugün topiğin havasıda çok güzel hamile haberleri aldık
kizlarrrrrr bende belirti ustune belirti
pkilojikmi bilmiyorummmmm
gecmiyo gunler yaaaaaa
kizlarrrrrr bende belirti ustune belirti
pkilojikmi bilmiyorummmmm
gecmiyo gunler yaaaaaa
nese ben kaçar kocacığmn yanına gidiyorum azıcık iş başı yapalım görüşürüz hepinze ii geceler öpüldünz
cnm günleri sayarsan geçmez tabii oluruna bırak rahat ol kaç günün varki adetine
canm reglin 28 temmuzmş şimdiden ne belirtisi..
benmkide 29 temmuz ama ben gayet rahatm belirti melirti olmaz diyip kendimi dinlememeye çalşyorm..:26:
ya dusukten sonra bole oldum ben onceleri bole diildim,hakim olamiyorum kendime iste
9 gunum var daha ama ben bu cuma test yapcam
bi yandan ates takibi yapiyorumm
cnm inş. ALLAH bidaha yaşatmaz aslında sana diyorum ama bende öleyim belki oluruna bıraksak hemen gebe kalabiliriz çok kafaya taktığımız içinde olamayabiliyo ne kadardır evlisin cnm
kasiklarim ve belim cok agriyo ve hicbisey yemek istemiyorum
idrara cok sik cikiyorum ve tabi cok susuyorum
habire tuvaletteyim,karnimda gaz ve sislik var,bide idrarda tortu
hepsini ben mi uyduruyorummm
bel ağrısı bi kaç gün bendede oldu ama diğerlerinin hiç biri yok.
anamm paranoyak olcaz bu gidişle..
8 senelik evliyim ben bi tanede 4.5 yasinda oglum war..dusuge hamile olmadan once hic kafama takmiyodum
esimlede aman bebek olsun die birlikte olmuyoduk ve hemen o ay hamile kalmistim
ama dusuk olayi beni altust etti:2:
ben oldum bile
cnm bak kendin diyosun kafana takmayınca oluyo demekki şükürki sen hamile kalabiliyosun günleri saymamaya çalış gerçi bende sayııyorum ama yapmasak iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?